andjeol 2 Napisano Mart 14, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Vidikovac Motocikl: Honda cn250 helix Prijavi odgovor kao problematičan Drugari kupio sam Vespicu iz naslova...2002. godište.Prešla je 32000km.Treba mi majstor koji će detaljno da je pretrese.Ja sam na Vidikovcu pa što bliže to bolje ali za dobrog majstora bi išao i dalje. Iz pročitanih tema sam zaključio da su Motofan i Bokilica vrhunski majstori...Imate li još neku preporuku?Ono što je sigurno je da mi treba nov akumulator i kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Mart 14, 2014 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/29811-skuter-servis-filip-fica/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8572 Napisano Mart 14, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i Rajka na Lekinom brdu, u Rada Neimara, radi samo skutere. 063203232 0644618365 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8572 Napisano Mart 14, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Inače radio u Pijađovom servisu pre nego se osamostalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i Bellamotovog servisera u Žarkovu, iznad škole Crnjanski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjeol 2 Napisano Mart 14, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Vidikovac Motocikl: Honda cn250 helix Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi...pozvaću pa odlučiti.jbg treba mi neko ko me neće za.ebati jer toliko znam o skuterima da svako može da me za.ebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1726 Napisano Mart 14, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ono što je kod mene presudilo,pored znanja,ljudskosti,pedantnosti,predanosti....da ga ne hvalim previše,jesu ŽIVCI koji su i te kako potrebni kod servisa a posebno kompletnog pretresa skutera(što je i meni trebalo).Prezadovoljan sam.Nije da nema servisa u mom gradu,ali Viktor,po meni ispunjava sve kriterijume majstora u pravom smislu te reči.Pozovi i provozaj se do njega čisto da vidiš jel vaćaroš ili ne 060 6109325 Nalazi se na Vidikovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjeol 2 Napisano Mart 16, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Vidikovac Motocikl: Honda cn250 helix Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Cvijanović.On mi je najbliži.Ako još neko ima nekog proverenog neka ostavi kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1726 Napisano Mart 16, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije bio najbliži,ali je NAJPOŠTENIJI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Mart 16, 2014 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bata u Zarkovu 0637706512...mada je vec zaguzvalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vespaclubsrbija.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Mart 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Бобан 064 1642418,испод мурије на Видиковцу.Добар мајстор и што се мене тиче поштен Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjeol 2 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Vidikovac Motocikl: Honda cn250 helix Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bracabgd...Zvao sam Bobana i sutra idem kod njega.Viktor je bio zauzet sa sajmom automobila i motocikala....Neki drugi bili nedostupni ali cuvam sve brojeve koje su kolege ostavili jer nikad se ne zna.Hvala svima a sutra ce verovatno biti i slika pa da se i ja predstavim kako treba.Pozdrav svima i samo lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1726 Napisano April 15, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neki impresionistika,slika od skutera.....i tako.Jesi išao kod servisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano Maj 21, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka isto za Filipa u 62 gom bloku na Novom Beogradu, Nehruova 80 a. Super servis, odlicni su momci! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjeol 2 Napisano Maj 21, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Vidikovac Motocikl: Honda cn250 helix Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neki impresionistika,slika od skutera.....i tako.Jesi išao kod servisa? Isao kod Bobana sa Vidikovca i onako...Ocistio mi je karb, nastelovao ga, nastelovao zadnju kocnicu i kao ocistio prostor oko motora...za 3500 dingera.Deluje mi puno ili ja dugo nisam imao posla sa majstorima. Za sledeci problem (koji se upravo desio) idem kod drugog majstora...najverovatnije pomenuti Bata iz Zarkova.A problem je sto ne mogu rucicu gasa da okrenem ...kao da je zaglavila ili je problem sa sajlom...Pocinjem da ludim polako A slike... samo da se setim da ponesem fotoaparat nekad i bice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano Maj 22, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Uf pa to ti je mnogo uzeo taj majstor. Moj savet ti je, ne znam koliko ti odgovara, ali stvarno po meni super majstor je Filip u 62 om bloku. Jednom sam ih zatekao subota deset uvece rade ludaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjeol 2 Napisano Maj 22, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Vidikovac Motocikl: Honda cn250 helix Prijavi odgovor kao problematičan Uf pa to ti je mnogo uzeo taj majstor. Moj savet ti je, ne znam koliko ti odgovara, ali stvarno po meni super majstor je Filip u 62 om bloku. Jednom sam ih zatekao subota deset uvece rade ludaci Kad sam mu davao pare njegov sin se smeje u fazonu: kakav kreten daje 3500 dinara za pola sata posla...ali ajde...tako je kad si duduk za nesto.Moracu pozovem Ficu da vidim ima li prikolicu jer mi je ova rucica gasa zaglavnjena...hod joj je samo tri cetri cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano Maj 24, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe e jebi ga tako ti je to, ima Fica prikolicu, hiljadu dindzi je prevoz, ja sam ga iskreno gurao do njega jedno 45 minuta, ali ti si vidim na Vidikovcu, pa eto mozes da ga pustis nizbrdo hehe Ima sve Fica zovni ga pa pitaj, ide lepo vreme, greota da se ne djiraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjeol 2 Napisano Maj 24, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Vidikovac Motocikl: Honda cn250 helix Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Ficu...dva somica prevoz ...to mi mnogo sada.Ali ortak ima pick up-a pa cu naguram vespu nekako i pravac Nehruova. A kvar...izgleda da je pukla sajla gasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 24, 2014 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti zaglavljena rucica gasa kad pukne sajla, kad je zaglevljena znaci da ima neki otpor, otpor u vidu prepreke hoda sajle ili korozija u buziru ( kao kod sajli rucne na automobilu ). Skines komplet sajlu i odneses kod Bobana ( Boban sajle ) da ti napravi novu i to ti je to, problem resen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1726 Napisano Maj 25, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...raasplela se najverovatnije...Scootermechanic dolazi na lice mesta.Sa hodom od 3-4cm možeš polako da peglaš i tako defektan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano Maj 27, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Ficu...dva somica prevoz ...to mi mnogo sada.Ali ortak ima pick up-a pa cu naguram vespu nekako i pravac Nehruova. A kvar...izgleda da je pukla sajla gasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano Maj 27, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja i drugar smo prosle godine ugurali u kedija pikapa lagano, jedino nije mogao da stoji na stenderu pa sam morao ja da budem u tovarnom prostoru da ga drzim, a sad pre dva meseca sam ga gurao kao slepac jer je ortak prodao pikapa. Tako da lepo ga vi upakujte i nema da brines Sajla gasa neka polovna, jer ove nove su skupe deru sa cenama, to ce fica da ti nadje negde verovatno tako da strpi se i posle ces da uzivas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjeol 2 Napisano Jun 7, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Vidikovac Motocikl: Honda cn250 helix Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti zaglavljena rucica gasa kad pukne sajla, kad je zaglevljena znaci da ima neki otpor, otpor u vidu prepreke hoda sajle ili korozija u buziru ( kao kod sajli rucne na automobilu ). Skines komplet sajlu i odneses kod Bobana ( Boban sajle ) da ti napravi novu i to ti je to, problem resen. U pravu si.Danas odvrnuli buzir sa karba i jedva ga izvukosmo.Ne znam kako se zaglavio ali poslednji je oko karba cackao Boban sa Vidikovca tako da kod njega vise nikad.Plus me odrao sa cenom. Sredicu to a onda kod nekog pravog majstora.Fica NBG ili Bata Zarkovo.Mada mi ortak kaze da je on radio generalnu kod Baneta i Kalija u Visnjickoj 16.Kaze da su doktori za sve motore ali posebno za Piaggio program.Zna li neko nesto o njihovom servisu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...