marko07 282 Napisano Mart 13, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, uzimam svoj prvi motor i kako stvari stoje hteo bih da to bude ST. Ono sto je problem, ili klasika, u celoj prici su finansije- imam 1200e da dam za motor, max 1300 ako je registrovan bar do septembra/oktobra... Bitno mi je da je motor ispravan i po mogustvu da nema nekog bitnijeg ulaganja u skorije vreme. Obo sto mi nije previse bitno je kozmetika motora- nije mi bitno da li je prva farba ili je farban xy puta, da li je negde ogreban i slicno... U slucaju da neko resi da proda svog ljubimca po ovim uslovima veoma sam rad da istog pazarim- kredit sam dobio i pare cekaju da budu potrosene Kontakt moze ovde na pp ili 065/2-100-500. Ja sam iz Bg-a i najbolje bi bilo da smo komsije ali nije problem i da se vidimo negde dalje ako se dogovorimo oko svega ostalog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 15, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Motor kupljen Moze lock... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...