Jump to content

Moto Zajednica

Reno trafic

Recommended Posts

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Putnicki kombi. 1993.god. 2200ccm benzin-gas. Sredjivao sam ga za sebe. Uradjena komplet limarija, ofarban. Servis odradjen. Na trapu izmenjano sve sto je lupkalo. Motor odlican. Krajem decembra odradjen reatest plina i registracija. CENA:1800e i to je fixno. Ne volim kad neko prica koliko je njega sta kostalno ali ajde ako nekog interesuje da kazem da mene kosta 1000e vise od cene za koju ga prodajem. Ali jednostavno ne odgovara mi. Moze zamena za auto sa kukom u ceni. Ono sto me najvise zanima je fiat scudo, bmw e36, neki karavan ali i svasta drugo moze da dodje u kombinaciju. Slike kad dodjem kuci kacim sa kompa.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Vidim da si ga sredio po ukusu . Inace trazim neki takav jeftiniji i kombi starije generacije a jedino sto bi mi vise lego dizel zbog firme . Kazi mi nesto o njemu , moze i ovde potrosnja , treba li nesto od ulaganja i imas li sva sedista tj. ide li to uz kombi . I ako moze kad stignes neka slicica iznutra jer vidim da si ga spolja sredio po tvom ukusu ( a i mom , nego skoro sam prodao ktm-a a ovim me navodis da opet razmislim o menjanju marke motora ). Salim se nema meni od posla motora u skorije vreme pa te zato i pitam u vezi kombija . Inace mislim da se isti motor ugradjivao u Reno 21 i takav sam imao pa znam da su ti motori veoma pouzdani . Moj je bio preso 300 000 i ni gram ulja nije trosio .

Srecna prodaja !!!!!

Pazi kad sam predpostavio da ces se medju prvim ti javiti i verovatno ponuditi wr, jer vidim da si trazio slicnu kombinaciu :)

Ovako, sedista imam jedan red fabricki i jos dva od nekog novog kombija, samo sto za to duplo treba da napravim nosac, realno dva sata posla ali nikako da se nakanim. u tom slucaju ce imati 8 mestaa sedenje ukupno sa vozacom. Iz nekog razloga je registrovan na 8 mesta a ne 8+1 sto je normalno. ali to moze da se promeni pri sledecoj registraciji. mogu ga slikati iznutra ali sedista nisu ubacena jer stalno vozim motor u njemu pa sedista nikad i ne ubacujem. Motor je odlican, mislim da se isti ubacivao u espace i 25. Nije onaj stari sa karburatorom vec sa ubrizgavanjem. E sad sa potrosnjom se igram tu i tamo. Sve zavisi za sta ti treba i koliko snage zelis. Ako mu ustrojis plin negde oko 12l, ako mu odvrnes da ide bolje nego na benzin onda ume i 16 da trosi. Na benzin stvarno nisam testirao jer mi sluzi samo da na njega palim i da se stignem do pumpe kad mi nestane plina. Ja sam ga uzeo za prevoz motora ali i da mi zameni automobil. Ali mi stvarno ne odgovara za parkiranje po gradu i da svaki dan se cimam kroz grad na posao. Tako da planiram da predjem na auto i prikolicu.

Ono sto sam uradio ja na njemu:

Komplet limarija

Ofarban spolja i izlepljene folije

Izmenjao na trapu sve gde je bilo lufta

promenio ulje u motoru, ulje menjacu, razvodnu kapu, svecice....

Nov akumulator

Od novog tipa stavio stop lampe i retrovizore.

Ubacena solidna muzika

polovne ali dobre zimske gume(putnicke, imao je C ali sam ih skinuo i bacio)

Sredio sve oko struje

Uradjen reatest plina i registrovan krajem decembra

U principu sve radi i nema ulaganja sem ako ne zelis bas da ga picanis unutra da izgleda kao kombi star 5 godina.

Oduzi se ja.... sta god te interesuje tu sam pa pitaj. Nema langarisanja, to je sto je.

inace ako nekog interesuje u njega staju 4 cross motora, tri malo veca i dva neka najveca :)

Imam i napravljenu rampicu tako moze covek sam bez pomoci da ugura i istera motor.

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

I ja bas zbog tog cimanja non stop po gradu trazim i jedan manji kombi . Kao na primer T3 ili tako nesto da nije ogromno kao citroen jumper i slicno . Cena ti je sasvim korektna za to godiste .

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja