Dzony93 368 Napisano Mart 9, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Nakacio sam ga da bi slikao. Razlog prodaje je taj sto mi je pojedena loza digitalnog aparata i nema sanse da drzi ( Dok mi nije stigo nosac eksperimentisao sam sam nesto...) . Inace evo kako stoji na kormanu, sa aparatom . Novo je . Cena 700 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2058 Napisano Mart 9, 2014 Skuteras, 3700 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li plocica da se skine pa da se nalepi ona za go pro? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 9, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Moze li plocica da se skine pa da se nalepi ona za go pro? ovo http://dx.com/p/plastic-connecting-holder-for-gopro-hd-hero2-3-black-241129#.UxzSxoVBpUw http://dx.com/p/tripod-mount-adapter-for-gopro-hero2-hero3-hd-hero2-black-192516#.UxzTCoVBpUw ti zavrshava posao sa kachenjem gopro na ovaj nosach koji se prodaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 9, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan E to stvarno ne znam, nemam go pro . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2058 Napisano Mart 9, 2014 Skuteras, 3700 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li ovo uokvireno da se odlepi pa da se nalepi ovo ne bih ti se cimao preko ovih kineza pa da je dzabe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 10, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ona se odrsafljuje skroz, ali ostaje sraf.sad njega ako isto secne onda bi moglo da se zalepi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 10, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi prodao...ja sam zainteresovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 10, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi prodao...ja sam zainteresovan Da vidimo kolega sta odluci, ako odustane ti si prvi na redu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2058 Napisano Mart 12, 2014 Skuteras, 3700 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma prodaj bre, dok se ja smislim sta cu... Izvini ako sam napravio pometnju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 13, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam odsutan bio sa oglasa.... Prodat je nosac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...