Jump to content

Moto Zajednica

ironhorse

Članovi
  • Broj tema i poruka

    259
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: ironhorse

  1. Ma i ja sam bio pre nekoliko godina kod njega. Terao me da pijem sok dok je on popravljao motor, umalo se upišao nisam do kuće. Užas živi
  2. Da li se majstor Arakis bavi takvim poslovima, zna li ko, priča li se šta? Da jednom kad odem oko nekih sitnica možda i to dodamo na spisak...
  3. Drugaru stigao motor sa Metzeler Tourance gumama .
  4. Oči mi ispadoše listajući al ne nađoh. Nema veze, ako je nekome pri ruci nek okači ponovo. Relativno skoro sam vozio T7 a Trijumf Scrambler 900 za vikend, to je najbliže i najsvežije sa čim mogu da pravim poređenje. Da ne poredim sa svojim motokultivatorom. Preksinoć probao ovu kinesku napravu i ostao u čudu. Prešao sam malo, "krug" što se kaže,5-6 kilometara i be verujem kako se ovaj motor lako vozi. Ko igračka, a ide ko pravi motor. I dalje se čudim.
  5. Zaista ne bi trebalo, imaju radnici koji idu kvadom sa prikolicom i zaduženi su da skupljaju sitno smeće. Ne bih se hvatao teme Parka prirode Mokra Gora, opet će tupani da me spopadnu sa intelektualnim argumentima da je Kusti masna kosa, ali važno je da ljudi znaju da on ima dosta višu dimenziju. Prva bitka protiv stranaca koji bi naše planine malo raskopavali i odvozili šta ima u njima je dobijena upravo tu, osnivanjem Parka. Ne bude li jednog dana Parka...ne znam.
  6. Pitanje za drugara: Da li se uz kupovinu ovog motora dobija nekakav user manual?
  7. @Arakis prekidač grejača ručica mi je jako mekan i granica između položaja -isključen-uklj1-uklj2- je u rukavicama jedva osetna, često ga i uključim nenamerno. Može li nekako da se "ojača" ?
  8. Da li možeš dati još neku informaciju/savet koju smatraš da bi neko ko nije bio tu ranije trebao da zna? Hoću da vodim klinca na prvo kampovanje pa gledam lokacije, a ovo mi deluje interesantno. Hvala
  9. Već sam pisao o tome ovde, lično sustigao devojčurak na skuteru kako vozi magistralom sa šlemićem na glavici i - priča na mobilni telefon.
  10. Apsolutno. Pa iako su mi sve tablice na BG a dete sam Tare koje je dobar komad detinjstva provelo tu, plaćaću i ćutati. I zaista želim da verujem (naravno, Srbija je to,ništa ne isključujem) da će novac uticati na održivost Nacionalnog Parka koji je zakon i Amin očuvanju "kraljice svih planina". Citiram Josifa Pančića, tako da ako neko ima drugo mišljenje, moraće da ima malo mnogo intelektualnog autoriteta da bi mu se mišljenje uzelo u obzir .
  11. Pao brat u junačkoj borbi protiv tiranije kapitalističkih svinja, što mu bednim ograničenjem brzine bezdušno potceniše vozačke sposobnosti i omalovažiše vernoga ata sa namerom budžet da napune. Slava mu!
  12. I kao kremanac po materi, kao i svaki kremanac na svetu -alergičan sam na akrobacije vezano za Kremansko ime. Tako da mi nemojte zameriti što ću ovo da ostavim ovde. Mala, budi spremna - vodim te u Kremna. Majka mi je iz Kremana. Idemo u Mokru Goru preko Kremana. Tarabići su u Kremnima...
  13. Ako sam pravilno razumeo, naplata će biti negde posle raskrsnice gde se desno skreće u Bajinu Baštu a levo za Mitrovac na Kaluđerskim barama, gledano iz pravca Kremana.
  14. Da li je to tačna informacija, pošto na zvaničnom sajtu NP Tara ne piše? O lokacijama stoji samo ovo:
  15. @zika56 dotakosmo se tvog motora u drugoj temi, pa htedoh da pitam. Pošto je tvoj GS vrlo dobro eksploatisan,ima respektabilnu kilometražu i vožen je bez pardona prema bilo kakvim uslovima u kojima većina nas neće motor ni pogledati, kakvi su utisci sada? Znam da si govorio da je "to to", da ćeš sa tim motorom otići u bajkersku penziju,kad god taj dan dođe. Da li stojiš pri tome i dalje, posustaje li on ili i dalje verno služi? Pomenuo si da nije baš estetski reprezentativan, pa me to navelo da se zapitam da li, sem estetike, zadovoljava tvoje potrebe?
  16. Pa kako to, može motor da ti upali kome padne na pamet?
  17. Aha, mislio si da će moći na Mitrovac besplatno jedino preko Kuste? To da, ali ne verujem da će to da im ometa biznis niti da Kusti poveća njegov, taj put je izuzetno slabo korišćen u odnosu na ove gde hoće rampe i neće nikad postati prometan. Tuda će, kao i oduvek, ići lokalci i entuzijasti koji vole takve puteve. E, ako od Tare počnu da prave Zlatibor i Divčibare, ko zna... Ali to ako im dozvolimo i treba da nas sjebu da nestanemo.
  18. Moći će, ne ideš na Perućac (gde će negde biti naplata, od Perućca ka Mitrovcu) nego na Kaluđerske bare (gde će biti druga naplata, ali tek kad od Kaluđerskih bara kreneš ka Mitrovcu) odakle se spuštaš u Kremna. Tako se išlo odvajkada, tek je prošle godine asfaltiran put preko Mitrovca do Mokre Gore.
  19. Može, skočiš padobranom na Mitrovac i onda besplatno do Kuste
  20. Ona biciklistička staza pored nove deonice autoputa prema Jakovu je baš popularna za provozati motocikl,primetio sam
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja