Jump to content

Moto Zajednica

Bandolero

Članovi
 • Broj tema i poruka

  588
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

982 Excelent

O članu Bandolero

 • Rank
  Bandolerosi
 • Rođendan 22.01.1970.

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bandolerosi.com/

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Novi Beograd

Poslednji posetioci profila

4943 profile views
 1. Bandolero

  GP San Marino

  Lele .... znači fajront
 2. Bandolero

  GP San Marino

  Nisam ispratio trku, šta je bilo sa 46?
 3. Bandolero

  Yugo Tempo 55

  hahaha ... nisam obratio pažnju na datum, još se čudim što je registrovan do Aprila '15-te
 4. Bandolero

  Yugo Tempo 55

  Na kom to satu, na ovom što si stavio fotku je 83 i kusur
 5. Više mogu reći o cenama piva po plažama, npr. draft mythos 400ml + čips = 3.70e Ovaj u staklenim bocama na drugoj plazi je bio po 3.40 eura Tu se kreće cena i po restoranima, od 3 do 3.5 eura. To je cena i frapea, to je i cena za amerikano. U "našoj" prodavnici u Pefkariju za 5.4 eura kupiš 6 malih limenki Mythosa a 8 limenki je 7.2 eura. Giros i pice nismo okusili ove godine, dosadilo valjda. U Potosu je u 2 ćoška veća gužva nego igde. Na jednom se prodaje giros a na drugom ćošku pize. Domaći jezik naravno naš, pretpostavljam da su i cene pristupačne. Video sam da je u Pefkariju u Pizza Top-u capriciosa 9 eura, ali su kod njih pice zaista ogromne. Mislim da dobiješ pre pice neku čorbu gratis. Msmm pre pice se napucaš čorbice, al ajde. Ovo je fotka iz centra Potosa. Ali zato nemojte da omašite sa desne strane (slika dole) na velikoj levoj krivini pre Pefkarija najbolje kobaje na Tasosu a i šire. 2 flaširana Mythosa + 2 kobaje u lepinji sa pomfritom = 9.5 eura Ponesite sitno, jer taj "My friend" uvek kuka da nema sitno ... hahaha Eto toliko za sad.
 6. Kao što već rekoše, vreme je i u septembru ekstra. Generalno na Tasosu ako i padne kiša prestane da pada za sat - dva. Tako se i nama za ovih ne znam ni sam koliko letovanja na Tasosu samo 2 puta desilo da padne kiša. Što se tiče novih informacija i slika, biće ali kad ugrabimo vremena. Verujte da nismo ni sve snimke pregledali po povratku.
 7. Bili i vratili se kući u subotu, na 10 minuta pre kiše i grmljavine Nismo se raspitivali oko cene smeštaja na Thassosu. Nije mi jasno gde nalazite smeštaj za sličnu cenu kao u kampu.
 8. Hvala puno, veliki pozdrav od Bandolerosa Više kad se vratimo
 9. Da overimo i ovu 2017. godinu Prvi utisak ove godine, nema gužve u kampu a još manje uveče u okolnim mestima Potosu i Limenariji. Ulice a pogotovo restorani su prazni. Koliko smo uspeli za par dana da primetimo jeste sve skuplje. Za divno čudo gorivo je jeftinije nego ranijih godina. Živi bili
 10. A tek prikolice ... ogromne, a sa daljinskim upravljačem ulazi u kamp ... hahaha Jedno jutro pijemo kafu ispred našeg šatora, iza nas italijani sa ogromnom prikolicom, mnogo dooooobra. Elem, uživamo u jutarnjoj kafi, razbuđujemo se, krmeljamo .... kad krenu ta prikolica, poskakasmo mi, ode metar ... dva .... hahaha .... kad iza nje italijan upravlja njom na daljincu. Igra sony sa njom .... hahaha Ode, istera je iz kampa, zakači na auto. Razbudismo se bez kafe. Da, što se kampovanja tiče, ne znam, mi nas uopšte ne možemo da zamislimo u nekoj sobi ili apartmanu na Tasosu. Tačka.
 11. Da, ako ti moped noći unutar kapije kampa. Za čim nema nikakve potrebe jer postoji predviđeno mesto za parkiranje ispred rampe kod recepcije. E sad, što se tiče šatora tumačenje small ili big tent je njihova slobodna procena. Nama su uvek naš šator računali kao small. Prošle godine smo od kumova pozajmili šator koji je isti kao naš ali ima samo malo veći ulaz i računali su nam ga kao veći tjst big tent. Jbga Ali za loyal guest 10% mi dođe gušt da ih podsetim na kraju balade.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja