vvv 0 Napisano Mart 4, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegama bajkerima, Pre mesec dana sam prešao da živim u Kraljevo iz Pančeva, pa me interesuje koji mi servis/majstora preporučujete za servisiranja BMW-a F650GS, gde se uzimaju rezervni delovi i bilo koja druga informacija koja bi mi bila korisna. Unapred zahvalan i veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Mart 4, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Nije vezano za temu ali moram da napisem da ti zavidim. Cisto nebo i ugodni drumovi zemaljski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Mart 4, 2014 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jedan nas drugar ima mali servis i svi servisiramo motore kod njega. Nenormalno je veliki pican. Servis radi po principu operacione sale, samo jedan motor unutra. Ako hoces da te spojim, javi se na pp. PS. ako je ova slika iz Bataje, mozda znas Hozea? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor! Svoj f650 odrzavam kod Bokilica u N.Pazovi,za preporuku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...