Miloš A 2021 Napisano Mart 3, 2014 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ER-6n, idealan motor za početnika i rekreativnu vožnju! Garažiran, redovno održavan u Moto Ghost servisu, vožen samo po lepom vremenu. Nove gume Pirelli Diablo, SBS sinter pločice i akumulator montirani prošle godine. Udobno sedište urađeno kod Bobana u Zemunu. Oprema: alarm, originalni ekstenderi za retrovizore, Barracuda slajderi, Kappa nosač za kofer. Dodatna oprema: kofer Kappa K46, 90 eur. Kupljen 2007. u ovlašćenom salonu Moto Cule u Novom Sadu, drugi vlasnik, registrovan do 14. aprila. 649 kubika, 53kW (72KS), 19700 km, 3500 eur. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Mart 7, 2014 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Na prethodnim fotkama se ne vidi dobro Bobanovo sedište, evo ga u krupnom planu: Originalno sedište je, kao i na drugim sličnim motorima, napravljeno za svakoga, što u praksi znači - za nikoga. Boban je napravio sedište za mene i moju saputnicu - oboje smo prosečnog rasta i težine. Sa ovakvim sedištem je vožnja daleko lakša i bezbednija - nema klizanja u rezervoar prilikom kočenja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 7, 2014 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Dam ti fabricko sediste u zamenu za to i doplatu? I ti onda korigujes cenu motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Mart 12, 2014 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Sajamski poklon za BJB kolege: gratis Kappa kofer od 46 litara! Staju dve kacige, ili kaciga i jakna, i još bude mesta za rukavice, pojas, torbicu, foto-aparat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Mart 19, 2014 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Propustio sam da navedem da moj lepotan ima i ksenon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...