blackmore 1443 Napisano Mart 7, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Još sam nov u celoj priči, ali će uvek biti uz mene, nema ni priče o tome da je ostavljam na motoru isl... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Mart 7, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan On 11.12.2021. at 21:57, gavrela je napisao: a moraju ljudi da dignu postove negde jebiga Da iskoristim, daleko je 100ka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 521 Napisano Mart 7, 2022 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju ostavljam u sedištu, mada na pantheonu ima neka zvrčka da se kaciga kao zaključa nekako u sedištu, a ostane napolju...nikako da provalim kako to radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5424 Napisano Mart 7, 2022 Ne silazi, 4043 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ima ovaj zubić, zaokružen crvenim. Kao možeš tu da okačiš kacigu, a kopča ostane zaključana sedištem. Nije baš nešto praktično, veoma retko to koristim, kad mi je sedište puno stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1255 Napisano Mart 7, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 803 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan I moja Honda ima takvu sličnu kukicu, ali je postavljena na vrlo glupo mesto, pa sam je koristio dva puta do sada. Problem je što mi sažvaće traku na kopči i nervira me.. Ja kupio na Aliju neko čudo koje ima tanku sajlicu pa kao nešto tu zaključava...nemam pojma, nikad ga nisam koristio, a i ne uliva mi poverenje baš... https://www.libertysafe.com/products/retractable-cable-lock Pored svega toga, najradije kacigu nosim sa sobom kad se udaljavam od motora,a ako je u vidokrugu, na korman.. Promenio Mart 7, 2022 član Predator016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 521 Napisano Mart 7, 2022 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, tako je i kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2713 Napisano Mart 8, 2022 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas na motoru sa strane ima bravica (koju zakljucava kontakt kljuc) a ja uvek mislio da je to kad se odmaknes od motora malo dalje, da zakljucam zenu da ne trosi pare, kad ono za kacigu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...