svinjac 3 Napisano Mart 1, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: NS Motocikl: Suzuki Burgman 400 k8 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Slobodan a zovu me Mixer. Zivim u NS. Nikad preterano zaljubljen u motore do zabrane na B kategoriju tj. vise sile i kupovine kineza kako nebih isao peske pola godine. Nakon par meseci sam polozio A i kupio Piaggio X8 . Od tada je proslo 4 godine a ja jos u kola nisam seo . Ako bog da nekih novaca planiram da ga udomim u skorije vreme pa da pocastim sebe nekim Burgmanom 400cc 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1777 Napisano Mart 1, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Istinita priča.. Dobro došao..čuvaj se Novosadskog đavolka Golemog jahača (Big Rider-a) u narodu poznatijeg kao Desetar. Sent from my fontele 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 2, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао ти нама Слободане!!! Колико видим наш си,још један макси скутераш!!! Боље се овог горе чувај,а не мене, сумњив је још увек,иако смо га водили да му душу спасимо,ништа још увек носи женске ствари!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...