Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem (sportski) motor na rate

Recommended Posts

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Ruske ti ga nikad neces ni naci....kad ti se nesto ponudi,ti izmisljas besne gliste,kao da ti postavljas uslove i imas gotove pare u kesu....

Druze mohikanac nema razloga da dajes komentare ako ne mozes da mi pomognes, svoje misljenje uzmi za sebe ja znam sta trazim! Hvala.

Usput isti motor koji si mi nudio yzf750 pre par meseci koji si u medjuvremnu prodao,

vidim ga pre neki dan u oglasima toliko o kvaliteltu koliko je dugo bio kod novog vlasnika.

Zasto nisi pozvao tog decka sto prodaje i da pitas za razlog prodaje,pa tek onda pametuj...inace sa tim deckom sam u kontaktu i zadovoljan je motorom i nista na njemu nije dirao otkad ga je kupio on mene..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 375 postova

Cekaj, ti stvarno ocekujes da ce neko da pristane da ti da neisplacen motor da se vozis i ceka te za rate ? Koju on garanciju ima da ces mu isplatiti sve kako je dogovoreno ?

Ja sam prodao jedan motor na rate, ali drugaru u kog sam imao poverenja. Ipak, nisam hteo da uradim prenos i ovlascenje dok mi ne isplati poslednju ratu.

Dajem svoje podatke ako ne isplatim sve pare njegov je motor i novac, moze i ugovor da se napravi.

• Drug član, 2861 postova
  • Motocikl: strom 650

Samo da pitam šta biva ako ti iz nekih razloga nebudeš više u stanju da plaćaš i motor više ne bude motor.Na primer skrljaš se negde nedaj bože

• Podržavam 2

• Hronični Motociklopata, 7328 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

najisplatljivije bi bilo da se malo strpis i te pare koje bi davao na rate lepo stavis u kasicu prasicu i posle 9-10 meseci imas lepu sumu i odes lepo kulturno kupis motor, a ne ovako da trazis nekog ko hoce da daje na rate, jer mnooooogo veci izbor motora ti je za kesh, jer kesh je keva :)

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS

slazem se sa Biker-Boy, a ostali mi nisu jasni zasto stavljaju kmentare ako nemaju u ponudi nista sto bi decku pomoglo. Svi mi bi voleli da imamo 6-7 soma u dzepu i da idemo da trazimo motor

• Podržavam 4

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Prodavao sam po neki motor ljudima na rate a da ih nikada nisam video, a znam i jos neke koji su to radili. Licno mi se desavalo da malo kasne sa ratama ali na kraju sve ok. Samo je cena na rate uvek bila jaca i prva rata bar 50%. Sve se ljudi dogovore.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 375 postova

najisplatljivije bi bilo da se malo strpis i te pare koje bi davao na rate lepo stavis u kasicu prasicu i posle 9-10 meseci imas lepu sumu i odes lepo kulturno kupis motor, a ne ovako da trazis nekog ko hoce da daje na rate, jer mnooooogo veci izbor motora ti je za kesh, jer kesh je keva :)

Izgleda da cu tako i da uradim posto vidim da ce ova letnja sezona da mi prodje. Hvala na savetu! :)

Meni moje iskusto govori da neko ko nema gotove pare da kupi motor,bolje i da ga ne kupuje...jer cim ti nemas 1000-2000 evra na gomili odakle ces tek imati za gorivo,registraciju,odrzavanje...

Evo ja vozim relativno jeftin motor(ne zato sto nemam za bolji,ranije sam po forumu i pisao zasto)koji na 100 kilometara potrosi vise goriva od 1000 dinara,a retko koji dan da ne napravim 50 km,to je nesto minimalno,svaki dan do posla(nesto vise od 30km u oba prvca) i dnevne obaveze......a nekad predjem i vise od 100 km dnevno.....tako da mislim da je u ovoj moto prici motor najeftinija stavka....

I ja zaradujem na jedan od najtezih nacina,a motor sam kupio da vozim,ne da ga cuvam,cak sta vise vozim jako ostro,znam cesto da zapalim gumu,zavrcem u blokadu,pucam...e bas zato vozim starije jeftinije motore(ali jake sa preformansama slicnim mnogo mladjim motorima),jer su delovi jeftini,a posto sam opravljam,farbam i sl. te igrarije me ne kostaju mnogo.....

Evo ti primer neko ko vozi motor od 6000-7000 evra,vise gubi na ceni godisnje ma kako ga cuvao....ja u najgorem slucaju da ubijem po jedan agregat godisnje kupim drugi za 300-400 evra i teraj...

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja