Ivkovic 3 Napisano Februar 26, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Momci trebala bih mi mala pomoc oko povezivanja struje da ja nebih sprzio CDI ..Na motoru imam masina CDI ZUTA ZUTA ZUTA ZELENA CRVENA PLAVA ZELENA CRVENA CRNA------CRNA KONTAM DA IDE NA MASU Ako treba neka slika odmah ubacujem Nista lepse nego kad cekas neki deo i onda te probudi kurir sa pozivom i kaze "Dobaar dan,stigao vam je paket" Ako moze neki brzzzzzz odgovor...ja bih da se vozam danas lep dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivkovic 3 Napisano Februar 26, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista a...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 26, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno ubaci i još koju rječ uz sliku, ja PRETPOSTAVLJAM da si pitao kako da povežeš CDI sa mašinom, al vjerujem da oni i koji znaju ne znaju baš napamet, jer za to uobičajeno postoji džek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivkovic 3 Napisano Februar 26, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan eo idem u garazu da slikam pa kacim za 5 min Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivkovic 3 Napisano Februar 26, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://postimg.cc/image/p8hxz00rb/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivkovic 3 Napisano Februar 26, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan lakse mi je da mi kazes ovako kao na slici....koja s kojom ide HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 26, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Druze kad postavljas sliku na postimg.cc imas opciju da kliknes da je slika prikladna za sve uzraste a ne da mi iskacu neke kurcine a cerkica sedi pored mene za kompom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 26, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan tebi iz motora štrče pet žica, a dobio si cdi sa četri? kad bi znali tačno koji je model motora, pa da se nađe šema, i kad bi se znalo tačno koji ti je to cdi pa da ga dešifrujemo... ako imamo ono prvo, možda se ispostavi da si mogi da turiš skoro bilo koji kineski cdi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivkovic 3 Napisano Mart 1, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze kad postavljas sliku na postimg.cc imas opciju da kliknes da je slika prikladna za sve uzraste a ne da mi iskacu neke kurcine a cerkica sedi pored mene za kompom. "kolega zeko" kad sedas za komp sloni cerkicu jer ima iskacucih kojekakvih reklama,kao i ova moja...i neznam zasto sam ti se izvinjavao (ali obrisao sam post) kad mi nisi nista pomogao...sta cak vise skroz promasena tema na koju si se javio.....ako mi ne zelis pomoci,nemoj mi ni odmoci... P.S gledaj sliku a ne okolo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Mart 1, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si druze Pomerio sam cerkicu od kompa,a onaj slobodno nek mlati alatkom pored slike. Inace ne posecujem sajtove sa kojih iskacu takvi prozori bas zbog zastite svoje dece,a mislio sam da na ovom sajtu u pravilima pise da je takav sadrzaj zabranjen. Sta ti mislis? Srecno sa popravkom kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivkovic 3 Napisano Mart 1, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si druze Pomerio sam cerkicu od kompa,a onaj slobodno nek mlati alatkom pored slike. Inace ne posecujem sajtove sa kojih iskacu takvi prozori bas zbog zastite svoje dece,a mislio sam da na ovom sajtu u pravilima pise da je takav sadrzaj zabranjen. Sta ti mislis? Srecno sa popravkom kolega Cika zeko meni uvek iskoce cice i to lepe.....i nisu u opste gole,kako je tebi ono iskocilo stvarno neznam ali nije ni bitno jer to nije ova tema Mogao si se javiti da mi pomognes da povezem te zice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 1, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan uradi li šta? jel te makar ızdrmala struja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivkovic 3 Napisano Mart 2, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan uradi li šta? jel te makar ızdrmala struja? samo je tu i uradila Ma svaka zica ima napon neka do 50v a neka 24v e sad kako ovaj meri ko zna...kinez je to i nista uradio nisam prodacu ga na kraju i zavrsim sa svom pricom...ili cu da pogledam na nekom drugom forumu da mi pomognu jer ovde nema "leba" koliko vidim (cast izuzecima i hvala im ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 2, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan baš muka. kanda je ovako kod tebe: http://i838.photobucket.com/albums/zz302/xtreamer-/Rotax123Stator.jpg ako jeste, onda kanda važi diagram, onaj prvi što je postavio @Deda Cele. one dve žute žice odma zaboravi. to je izgleda monofazni namotaj alternatora. od one tri, zelene crne i crvene, ustanovi koja je "masa". treba da je zelena. i onda sa motora crvenu na crvenu, zelenu na zelenu, i crnu na plavu. žutu sa CDI na bobinu. i kanda fali jedna za gašenje , i ne predavaj se, i nije neki dan za vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivkovic 3 Napisano Mart 4, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad je 2:05 i nece me mrzeti da odem u garazu da probam A jeste bas to paljene kao sto je Deda Cvele rekao ali nisam strucnjak da citam seme ali hvala mu,eto nasao se ko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...