Jump to content

Moto Zajednica

Lezajevi za Cagivu

Recommended Posts

• U prolazu, 53 postova

Zanima me gde da nadjem lezajeve za cagivu to su 6305 2 komada.Kazu da se uzima u kvalitetu c4, da li je to istina.? i gde ih mogu naci? I semerinzi 20x40x7 i 25x40x7 Ja sam nasao ove semeringe za 200 dinara komad u radnji koja prodaje svakakve semeringe, da li mogu oni da izdrze posto su kod radilice? I da li zna neko slucajno koj su dimenzije iglicasti u velikoj i maloj pesnici?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 241 postova
  • Motocikl: Honda Cbr 900 RR

Zanima me gde da nadjem lezajeve za cagivu to su 6305 2 komada.Kazu da se uzima u kvalitetu c4, da li je to istina.? i gde ih mogu naci? I semerinzi 20x40x7 i 25x40x7 Ja sam nasao ove semeringe za 200 dinara komad u radnji koja prodaje svakakve semeringe, da li mogu oni da izdrze posto su kod radilice? I da li zna neko slucajno koj su dimenzije iglicasti u velikoj i maloj pesnici?

Malo ces teze da nadjes C4,ja sam ih prvi put jedva nasao..drugi put su mi zavrsili i C3 posao :takoje:

A semerinzi su valjda keramicki,tako nesto..nisam siguran

• Svrati ponekad, 298 postova
  • Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g.

U specijalizovanim prodavnicama ležaja mogu se poručiti i ležajevi u C 4 klasi zazora,to je najveći unutrašnji zazor u standardnoj ponudi,neznam gde si našao da baš to treba,na radilici su obično C 3 ležaji,ali ni ovo nije nemoguće da je propisano,ali obično ih nema u maloprodaji,moraju se poručiti,i čekati da stignu.Ja ih obično nabavljam u prodavnici FAG u Novom Sadu u ulici cara Dušana kod rasksnice sa Futoškim putem.

• U prolazu, 53 postova

E druze kada sam rastavio masinu ispala mi je neka mala gumica ne mogu da nadjem odakle je jel mozes da mi nadjes neku sliku potpuno rastavljenog motora kao sto je https://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Cagiva&T=SUPERCITY%20%20125&Y=1997&L=CA-SUPERC-1&O=CRANKCASE&F=CA-SUPERC-1_DK&L2=CA-SUPERC-1_DK ovo, ali ne mogu je ovde naci nigde gde se nalazi :( i samo da pitam kod onog biraca brzina gde izlazi poluga za menjanje brzina jel ima onde i sa spoljasnje i sa unutrasnje strane ona caura cini mi se da ima ali nisam siguran i ona mi je isto ispala :/

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja