Jump to content

Moto Zajednica

Milan Kanacki i moja malenkost

Recommended Posts

Guest diRRty

Moj kum odlican poznavaoc i mehanicar , inace visoko tehnicki obrazovan i moja malenkost kao pomocnik njemu , za skromne sume novca vrlo kvalitetno i odgovorno cemo servisirati i popravljati vase motorcikle sa originalnim delovima i u vrhunskom roku.

U Pancevu je inace kum poznatiji kao KRNA ili Inzenjer, bio je 15 godina aktivni takmicar u motokrosu i vicesampion i usput frizirao i odrzavao skoro sve motore iz pancevackog kluba koji je nekada bio najjaci i najbrojniji u staroj YU.

063 303 558 Mica

063 459 506 ja (Dejan ili Dirty)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2245 postova

Evo ja sve cekao da se oglasite pa da kazem par reci...

Nemojte da mislite da cu biti pristrasan jer mi je Dirty drugar (mogao bi da mi bude i brat rodjeni, ako ne valja, ne bih mu dao Stroma da mi okrzne pogledom a ne da mu pridje kljucem).

Motor sam servisirao kod njih posle nedelje. Zamena lanaca, lancanika (DID), svecica (NGK), filtera (K&N), disk plocica (AP Racing)...

Motor, sam odvezao u dogovoreno vreme i pokupio ga u dogovoreno vreme (ovo mi je veoma vazno - da bude gotov onda kada kazu da ce da bude gotov!!).

Sve zamenjeno, cisto, uredno, brzo, POSTENO...

Ne manje vazno od samog servisa - dali su mi i preporuku koje delove i kojih proizvodjaca da kupim i iste NABAVILI (to se zove full service)!

Ne znam za vas, ali ja sam sebi servisere nasao i nemam nameru da ih menjam - ovo im je valjda najbolja preporuka.

PS nemojte sada da navalite kao ludi i da mi tamo pravite guzvu - hocu da budu slobodni kada mi zatrebaju!!

Guest diRRty
Evo ja sve cekao da se oglasite pa da kazem par reci...

Nemojte da mislite da cu biti pristrasan jer mi je Dirty drugar (mogao bi da mi bude i brat rodjeni' date=' ako ne valja, ne bih mu dao Stroma da mi okrzne pogledom a ne da mu pridje kljucem).

Motor sam servisirao kod njih posle nedelje. Zamena lanaca, lancanika (DID), svecica (NGK), filtera (K&N), disk plocica (AP Racing)...

Motor, sam odvezao u dogovoreno vreme i pokupio ga u dogovoreno vreme (ovo mi je veoma vazno - da bude gotov onda kada kazu da ce da bude gotov!!).

Sve zamenjeno, cisto, uredno, brzo, POSTENO...

Ne manje vazno od samog servisa - dali su mi i preporuku koje delove i kojih proizvodjaca da kupim i iste NABAVILI (to se zove full service)!

Ne znam za vas, ali ja sam sebi servisere nasao i nemam nameru da ih menjam - ovo im je valjda najbolja preporuka.

PS nemojte sada da navalite kao ludi i da mi tamo pravite guzvu - hocu da budu slobodni kada mi zatrebaju!![/quote']

:oops: :oops: :oops:

Hvala brate na lepim recima hvale.(tvoj termin je uvek slobodan , to znas :wink: )

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Ako se neko opeko o servisere, onda sam to ja. Bas zbog toga i praktikujem da budem "sam svoj majstor"... Ali ako bude bilo nekih problema (puj, puj da ne cuje zlo!) mislim da bi se najradije obratio Dirty-u za pomoc. Mislim da se i sa foruma moze zakljuciti da je korektan covek!

Samo da nam se sad ne uobrazi! :lol:

P.S. Jel ima neki popust za forumase? :D

• In memoriam, 884 postova

Dirty brate evo da ti prvo cestitam pocetak rada servisa, iskreno se nadam da ce to u dogledno vreme da postane ozbiljan profi servis (znas ono, hostesa na ulazu, bele plocice od granita, ovo ono... :wink: :D )

PS eto mene sa Djurom i Smajserom uskoro da pripremimo Suzu za leto - ja da je doteram, oni da mi prave drustvo! :)

PS2 svima javno preporucujem brata Dirtyja kao ljudinu pre svega!

Guest diRRty
:kul: Sada znam ðe æu servisirati Comet-a ako ga kupim 8)

Evo ovako sto se tice Cometa , kum je inace ovlasceni serviser za Hyosung, tako da ces kod njega i morati braem dok je motor pod garancijom

Guest diRRty
Ako se neko opeko o servisere' date=' onda sam to ja. Bas zbog toga i praktikujem da budem "sam svoj majstor"... Ali ako bude bilo nekih problema (puj, puj da ne cuje zlo!) mislim da bi se najradije obratio Dirty-u za pomoc. Mislim da se i sa foruma moze zakljuciti da je korektan covek!

P.S. Jel ima neki popust za forumase? :D[/quote']

Ma ja sam jedan obican folirant 8)

Guest diRRty
Dirty brate evo da ti prvo cestitam pocetak rada servisa' date=' iskreno se nadam da ce to u dogledno vreme da postane ozbiljan profi servis (znas ono, hostesa na ulazu, bele plocice od granita, ovo ono... :wink: :D )

PS eto mene sa Djurom i Smajserom uskoro da pripremimo Suzu za leto - ja da je doteram, oni da mi prave drustvo! :)

PS2 svima javno preporucujem brata Dirtyja kao ljudinu pre svega![/quote']

Hvala brate, inace imam svoj posao od kojeg zivim ovo je samo pomoc kumu i hobi koji volim pored voznje :wink:

Guest diRRty
Ako se neko opeko o servisere' date=' onda sam to ja. Bas zbog toga i praktikujem da budem "sam svoj majstor"... Ali ako bude bilo nekih problema (puj, puj da ne cuje zlo!) mislim da bi se najradije obratio Dirty-u za pomoc. Mislim da se i sa foruma moze zakljuciti da je korektan covek!

P.S. Jel ima neki popust za forumase? :D[/quote']

Ma ja sam jedan obican folirant 8)

Ima popust je taj , da vas sigurno nece niko drati , krasti ni uvaljivati delove.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Ima popust je taj ' date=' da vas sigurno nece niko drati , krasti ni uvaljivati delove.[/quote'] A to je veæ oko 120% popusta :shock:

Èestitam brat-imenjaku i njegovom gazdi na poèetku jednog divnog prijateljstva i sUradnje :roll:

• Drug član, 4452 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Pa brate evo i od mene neka vam ja sa srecom i ne samo vu godinu i narednih jos vise :pivo: :fcab:

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Ljudi ' date=' sta da vam kazem .Hvala[/quote'] Ma šta hvala, kad æe promocija, degustacija i sl... :roll: :wink:

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981
Ljudi ' date=' sta da vam kazem .Hvala[/quote'] Ma šta hvala, kad æe promocija, degustacija i sl... :roll: :wink:

Ma nije to zbog klope veæ više protiv uroka :wink:

• Svrati ponekad, 308 postova

zvao sam nekog tipa što poruèuje original delove i reèe mi da me karike, leteæi ležaj i tefloni izaðu oko 190 evra šta misliš jel to puno i ako bi mogao da mi kažeš koliko bi me izašlo da mi vi to sredite (na pp pošalji) inaèe motor ok tadi samo troši ulje pa kontam da mi ne pukne klip sa ovim karikama šta ti misliš :?

Guest diRRty
zvao sam nekog tipa što poruèuje original delove i reèe mi da me karike' date=' leteæi ležaj i tefloni izaðu oko 190 evra šta misliš jel to puno i ako bi mogao da mi kažeš koliko bi me izašlo da mi vi to sredite (na pp pošalji) inaèe motor ok tadi samo troši ulje pa kontam da mi ne pukne klip sa ovim karikama šta ti misliš :?[/quote']

Imas odgovor na PP

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja