SHOKLA 1747 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan PaunX je pravi kolega, pa ne bi da zaradjuje na toj lomini na nama. Pitaj ga da ti je pokloni, mozda ce je se lakse ratosiljati za DZ, pa se nece osvrtati na ulici iza sebe, i mirnije ce spavati nocu. Na kraju, ispadni i ti kolega, pa ga odvedi na rucak, i svi srecni... Ti dobijas najprgaviji R1, a on mir i zadovoljstvo propraceno punim stomakom... :-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 3, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan PaunX je pravi kolega, pa ne bi da zaradjuje na toj lomini na nama. Pitaj ga da ti je pokloni, mozda ce je se lakse ratosiljati za DZ, pa se nece osvrtati na ulici iza sebe, i mirnije ce spavati nocu. Na kraju, ispadni i ti kolega, pa ga odvedi na rucak, i svi srecni... Ti dobijas najprgaviji R1, a on mir i zadovoljstvo propraceno punim stomakom... :-D Ako je cena Paunove R1 rucak,onda sam preplatio motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce neko od vas voznju i rucak neki 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Paune je i dalje cekam tvoj poziv,da dodjem da te pojedem sa suzom.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Paune je i dalje cekam tvoj poziv,da dodjem da te pojedem sa suzom.. koliko sam procitao paun je odustao od trke ja cekammm izvestaje :Mina: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan hahahahhahahahha, joooooooj što ranije ne naletih na ovu temuu.. ovo je strahota ljudi moji.. davno nije bilo bolje teme, ismejao sam se baš ljudski !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 3, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se krecu cene kuca u Lazarevcu? Definitivno se selim,posto vidim da je tamo cirkus konstantno prisutan!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Paune je i dalje cekam tvoj poziv,da dodjem da te pojedem sa suzom.. Gde ces sa kasikom na bager Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se krecu cene kuca u Lazarevcu? Definitivno se selim,posto vidim da je tamo cirkus konstantno prisutan!!!! Ima kuca da biras Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Paune je i dalje cekam tvoj poziv,da dodjem da te pojedem sa suzom.. koliko sam procitao paun je odustao od trke ja cekammm izvestaje :Mina: Nije se jos ugrejao asvalt,cim se ugreje stize snimak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Paune je i dalje cekam tvoj poziv,da dodjem da te pojedem sa suzom.. koliko sam procitao paun je odustao od trke ja cekammm izvestaje :Mina: Uplasio se decak,ne sme da zove... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 3, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan bice ovde iz 2 u 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Hoce neko od vas voznju i rucak neki Nemam para za voznju, stedim za rucak... Ili bese obratno...??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Mart 3, 2014 Andragog, 5007 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Vi sa Suzama od 1127 kubika nadjite nekog sa Hayabusom da se trkate jer je to vasa klasa a ne ove motore sto nemaju ni 1000ccm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre moram i ja da kupim neki R1 ovo mnogo zabavno . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Vi sa Suzama od 1127 kubika nadjite nekog sa Hayabusom da se trkate jer je to vasa klasa a ne ove motore sto nemaju ni 1000ccm Dobro sad suza ima koji kubik vise,al je teza za 50 kila....to je isto kao da paun stavi dzak cementa na rezervoar od r1 ,i ovako je taj prvi model r1 najslabiji,tad bi se tek vukao po putu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Mart 3, 2014 Andragog, 5007 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Vi sa Suzama od 1127 kubika nadjite nekog sa Hayabusom da se trkate jer je to vasa klasa a ne ove motore sto nemaju ni 1000ccm Dobro sad suza ima koji kubik vise,al je teza za 50 kila....to je isto kao da paun stavi dzak cementa na rezervoar od r1 ,i ovako je taj prvi model r1 najslabiji,tad bi se tek vukao po putu... Jeli srce,jel si proslavljao punolestvo motoru ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 3, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Moja generacija je slavila punoledstvo na Apn-u a danasnja generacija(vecina degeneracija)slavi punoledstvo na R1,tako da ti to bas i nije za pohvalu mogu ti reci...ali nisi ti kriv!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Vi sa Suzama od 1127 kubika nadjite nekog sa Hayabusom da se trkate jer je to vasa klasa a ne ove motore sto nemaju ni 1000ccm Dobro sad suza ima koji kubik vise,al je teza za 50 kila....to je isto kao da paun stavi dzak cementa na rezervoar od r1 ,i ovako je taj prvi model r1 najslabiji,tad bi se tek vukao po putu... Jeli srce,jel si proslavljao punolestvo motoru ? Naravno...jos malo pa mu pravim i svadbu,jer vreme mu je Nego paune ja ne patim da vozim mlad motor,a gsxr 1100 je legenda u odnosu na taj prvi model r1,i suza ce da sahrani takve dve r1 po izdrzljivosti.... trenutno imam kesa da koliko ujutru kupim takav r1 pa i mnogo mladji,a ne ko ti da se jedva iskupis za kaparu za taj tvoj motor jer si ga uzeo na rate....kao sto si meni nudio da ti dam moj yzf na rate...pa kad sam se malo po lazarevcu raspitao ko si,vrlo brzo sam odustao.... no to nije toliko bitno.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Kolega extremni paun da prvo skupi love i da polozi za odredjenu kategoriju ,(al za jedno sest-sedam godina) a ne da proziva ljude koje godiste motor voze, jer kada je neko vozio tu punoletnu uljaru ti sinovac nisi bio ni u planu .... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 4, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste svi zavidni zato sto momak ima najbrzi R, zato sto mu je fabricki poliran ram pa je otpor vazduha manji u odnosu na druge motore. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma ko je i sta je Paunx ali mnogo bre serete, kao da vi nikada niste imali 17 godina. Bolje da pomognete decku da sto bolje savlada voznju a ne da ga drkate, a koliko sam primetio najglasniji su oni koji nemaju veze sa voznjom pa na ovaj nacin lece svoje komplekse. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Kako da savlada voznju kad nema polozeno za tu kategoriju motora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Da,da,da...da savlada voznju......bez dozvole...pa padne(nedaj boze)...pa ubije sebe a mozda i nekog drugog .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...