Stefan Perovic 18 Napisano Februar 23, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi imam jedan mali problem sa cagivom super city, ista masina kao na mitu tj od mita je masina, do 120 ubrzava extra posle nece, karburator je phbh28 dellorto jel ima neko dellorto 32 mm ? jer ovaj moj ne mogu da nastelujem zapljuskuje gorivom mnogo ne mogu da ga nastelujem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 23, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Malecka pomoć - ako je isti kao Mito, onda je isti i kao Roadster 125 pa možeš i tako da tražiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia RS125 ima phbh28 koliko znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Februar 23, 2014 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislis, sevnes veci karb. i ona odmah poleti Radi li ventil na izduvu? U kakvom stanju ti je auspuh? Paljenje sigurno tamo gde treba da bude? Nije kaburator par prljavih carapa, pa da se menja tek tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Februar 24, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ventil radi perfektno cistio sam ga, auspuh je dobar, paljenje jedino ne znam gde mu je mesto meni je negde na pola onaj desni gornji sraf... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Februar 24, 2014 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan U originalnoj konfiguraciji Mito moze mnogo vise od 120. City ima istu masinu (to bi trebalo da je ona sa 7 brzina), jedino je mozda razlika u finalnom prenosu. Proveri u manualu ili na netu koje su originalne dizne. Treba ustanoviti jeli i dalje tako. Desava sa da na dizni pise jedno, a majstori je razbusili (obicno bespotrebno). Dovedi karburator u ispravno stanje po fabrickim spec. Znaci posle detaljnog ciscenja prekontrolisi (uz literaturu) sve jos jednom...iako si to sigurno vec radio. Stanje svih kanala i dizni, njihove vrednosti i stvarne mere (za to treba malo alata), stanje sibera i iglice, poziciju osiguraca na njoj, nivo goriva. Nivo izmeri na plovku, pa kasnije kada sve sklopis a pre montaze, povezi ga na neki improvizovani rezervoar da vidis efektivno dokle gorivo dolazi. Ako motor nije diran (unutra, klip, visine i dr.) i karb. ispravan sve na standardu, mora da radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Februar 24, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan On do sto stigne za nepunih 15 sekundi i do 120 nije bas nesto mnogo duze ali tu zakove kao da ima blokadu ali nema, danas sam rastavio ceo ali ceo karburator imalo je malo prljavstine onde gde ulazi igla za gas to sam ocistio i izduvao sam benzinom i vazduhom sve svaku rupicu sam ocistio i vratio sve plovak spustio nivo goriva, ali opet isto.... Prenos je uzet od cagive mito 125 ona starija 96 god nju je covek vozio 170, masinu lanac i lancanike sam uzeo od njega sve zajedno i postavio,Glavna dizna je 122, Ona dugacka dizna je65 ona mala do nje je 90 a ona pored glavne je 50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malagutif10 0 Napisano Jul 13, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: BiH Motocikl: Cagiva Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti problem,cak i nakon generalke sve novo i razradjeno,od 120 jeedva nekako,mada nisam ni isao dalje jer vidim da ga mucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 13, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja tema i za AIRbox? Ako jeste, tu lezi 80% problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malagutif10 0 Napisano Jul 14, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: BiH Motocikl: Cagiva Prijavi odgovor kao problematičan jest i airbox,i slab mi lanac trebam kupit novi i mislim da mi nije uopste postelan karb kako treba, znaci vozim npr i drzim vrh ili malo vise od vrha gasa digne odredjene obrtaje npr digne 5-6000 obrtaja i cuje se trrrrrr trrrrrrr trrrr ono ko trokira kad dam vise gasa tad dize dalje i ne trokira,ugl ne trokira samo sa punim gasom,sve ispod punog ce trokirat cim digne odredjene obrtaje,al nije ono trokiranje ko npr kad nema zraka pa trokira i tusi se ,nego samo trokira,ne usporava,drzi obrtaje,dalje,cts ventil nije spojen,sajla od ventila je izvucena do kraja,ironija je sto imam ispravnu elektroniku i motoric i sve sto je potrebno i prosle sezone spojio i mislio da sam spojio al kasnije sam tek sazno da imaju dvije sajle,a kod mene jedna sajla iz ventila Ukratko,evo boja svjecice slabo se vidi jer imam krs od mobitela al pokusajte odgonetit valja li il ne valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...