roar 393 Napisano Februar 21, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moj motor koji me lepo služi već 2,5 godine. Al kao što to biva, naleteh na neki motor koji sam provozao i to je bilo to. Motor je 1993 godište, sve potrošno je na 70 posto ako ne i bolje. Agregat u odličnom stanju kao i sve drugo ! Uvežen je iz Nemačke, a inače je kupljen od našeg člana @ bobang s kojim sam i danas u kontaktu. Sve što mi je rekao kad sam kupovao motor je bilo tako, ako ne i bolje ! Vrlo sam mu zahvalan na tome ! Motor je prešao ( čuveno ) pravih 79950 pa sam stoga promenio lanac bregaste pre nekih 15 dana. Ima tema kod Bokilića, koji mi je inače i održavao motor. A tom prilikom se menjalo i ulje, dihtung i svećice. Motor je registrovan do 02.19.2015. Znači sedi i vozi ! Cena 1540 eur. Tel 060 44 93 999 Boban 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Februar 21, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi sjajno kad bi godina imala 19 meseci i da bar 15 bude leto... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi sjajno kad bi godina imala 19 meseci i da bar 15 bude leto... A da se registracija placa samo za 12 meseci :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Februar 22, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi sjajno kad bi godina imala 19 meseci i da bar 15 bude leto... Vidi se da mi je teško da ga prodam... Znači 19.02.2015. ( i znači Zemun ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Februar 22, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Crnka pored motora nije uključena u cenu !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 23, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Secam ga se dok ga je jos boban vozio, odlican primerak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Februar 23, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Hvala DzOkS ! Motor je i dalje bez greške ! Kad sam ja sebi tražio F650 obišao sam pola Srbije, a Bobanov oglas sam preskakao. Iskreno, zbog godišta... Na kraju sam odlučio da i njemu dam šansu, pa sam otišao da ga pogledam. Tad se i moja potraga završila.... A on ga je prodavao godinu dana i ja sam bio jedini koji je uopšte došao da ga pogleda. A govorili su mu - prvi koji dođe, taj će ga i uzeti... Evo link iz vremena kad ga je još on prodavao http://forum.bjbiker...62784-bmw-f650/ Krenuo je malo suviše ambiciozno...al pogodili smo se na obostrano zadovoljstvo. On je posle kupio Hondu VFR 800 Izgleda da sam - sam sebi otišao u off... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Februar 23, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Slike koje su postavljene su sa Ohrida i Prespanskog jezera od pre 10 meseci. Išli smo tad malo i do Grčke. Bilo nas je 4 a 3 motora, jedan je poveo devojku sa sobom. Konkretno onaj prvi ispod mog posta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Februar 25, 2014 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mu se jos sija lonac auspuha sa unutrašnje strane? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Februar 25, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ha, ha, više ne. Tu pedanteriju koju je @bobang forsirao stvarno ne mogu da pratim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 28, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se - lep motor ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Februar 28, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Boban i ja smo prešli na zajedničkim vožnjama par hiljada km. Motor je zaista dobar, redovno je održavan. Čak šta više, nisam ni siguran da još uvek želi da ga menja :-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Februar 28, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da, iako ima dosta godina i ja mislim da je ovo trenutno jedna od boljih kupovina. Koliko piše u saobraćajnoj da ima kW ? Ako je između 25 i 35 kW onda može da ga vozi i A2 kategorija ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Februar 28, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Kubikaža - 652 ccm snaga - 35 kw Potrošnja - otvoren put 4,2 - 4,5 l grad 4,8 - 5,0 l Nije da tvrdim pazar, al se baš lomim oko prodaje... Juče sam povukao oglase sa svih sajtova sem ovde. Pa ako se proda, nek se proda... A dva glavna razloga što ga prodajem su ; prvo momci sa kojima se najviše vozim su se znatno pojačali - @Nemanja_zem je od Brace kupio GSXF 750, a Steva je od Lukača uzeo BMW GS 1150 pre jedno 2,5 meseca. Ako će mo i ove godine za Grčku ja ću da krenem 3 sata ranije... Drugi razlog je VELIKI JEDAN motor ( model je u velikim slovima ) ko zna, razumeće... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Februar 28, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče autoškole motor je dobar za tu namenu. Stabilan je, prašta greške, dobro koči ( brembo ) i nije tako visok... A kreš barove već imaš na njemu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 28, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lep i jako povoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Mart 1, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Odeeeeeeee :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Mart 1, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Лепо време мами.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Mart 2, 2014 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Jao kako je lep, al baš baš ! Moj bivši BMW, sad me podseti lepih dana. Drago mi je da te je dobro služio i služi to je odličan motor. Kad sam ga prodao imenjaku bio je u perfektnom stanju, a sudeći po Bobanu i slikama i dalje je u perfektnom stanju. Ko ga kupi neće se pokajati. Meni su govorili ko dodje da ga pogleda kupiće ga i tako i bi. Prvi je Boban došao i uzeo a pola Srbije pre toga prevalio za mladjim i "boljim". Tako da imenjače i sad će biti tako, ko želi da kupi taj model i dodje da ga vidi završili ste posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Mart 2, 2014 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ha, ha, više ne. Tu pedanteriju koju je @bobang forsirao stvarno ne mogu da pratim... cccc pa ne mogu da verujem da si zapustio lonac auspuha!!! srce me boli! Vidiš kako je to svima privuklo pažnju, pa i ti si ga kupio samo zbog toga. brzo krpu u ruke! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Mart 2, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj da te pitam kad si već tu - jel bi prodavao taj tvoj VFR ? Imam dobra iskustva s tobom...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Mart 2, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, da ne širimo temu na 2 lista, motor je, kao što vam reče Nemanja, prodat ! Zahvaljujem svima koji su komentarisali u ovoj temi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...