Milky 798 Napisano Februar 23, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lep pocetak sezone i bilo je vredno ostajanja budnim !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4453 Napisano Februar 23, 2014 Svrati cesto, 3565 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan A pobeda Aguste posle skoro 40 godina? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Februar 23, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne sljivi Augustu izgleda bice da je to uticaj japanaca uzeo danak ... SUZUKI is back hahahaha. Da zanimljiv podatak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmr27 33 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko od vas primetio da se niko nije zalio na raspadanje guma i sl. iako su vozili na istom novom asvaltu kao i motogp pre par meseci?ili su u medjuvremenu zaposlili diviziju kengura da ismirglaju asvalt da ne bude pregrub... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Februar 23, 2014 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gume nisu ni slične u GP i SBK. A što leži Suzukiju PI!?! ... dok ne prsne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Februar 23, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan A amer sa max brzinom kao 600ccm 275km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmr27 33 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gume nisu ni slične u GP i SBK. A što leži Suzukiju PI!?! ... dok ne prsne... Izvini,zaboravio sam da se gume u sbk ne trose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Februar 23, 2014 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zalili su se...kako nisu. Melandri prvi, tj. Aprilia uopste...i to jos u pred sezoni. Za razliku od njih Laverty je jos u prvim kontaktima sa Suki, na simulacijama trka, provalio da guma ostaje prilicno upotrebljiva za kraj. Da nije knorio agregat u drugoj trci opet bi bio prvi 'ladno. Nije bas bila lepa eksplozija motora, ali je Suzannah izgledala skoro pa perfektna. Ne mrda, ko na sinama. U par navrata me je u kadrovima podsetila na Lorenzovu Yamahu. Verujem da je prosto milina voziti takvu spravu. Mislim da ce najjaci adut Suzukija da bude u stvari Laverty, tacnije cinjenica da mu se sprava jako dopada i da moze da je vozi onako kako hoce. To je cesto vaznije od kolicine konja ispod guz'ce. Nadam se da ce 8 agregata biti dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Februar 24, 2014 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan A pobeda Aguste posle skoro 40 godina? Skroz sam zaboravio na tu činjenicu, a navijao sam za Kluzela samo zbog toga. Mada, nešto nisam siguran da će biti kandidati za titulu, možda još koju pobedu ove sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Februar 26, 2014 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gume nisu ni slične u GP i SBK. A što leži Suzukiju PI!?! ... dok ne prsne... Izvini,zaboravio sam da se gume u sbk ne trose ...3sec sporiji... ne sačuvali gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...