nash 488 Napisano Februar 19, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Kako jos uvek nisam registrovao motor, pa ne bih da se kockam sa dozvolom da bih otisao do Sebe da mi napravi nosac, a ujedno me i brusilica zasvrbela resio sam da napravim nosac. Za ovu akciju mi je bilo potrebno: cev 20x20 (6m, 700din), malo flahova (imao u garazi, 0din) brusilica, aparat za varenje, crna boja u spreju (290din), pomoc drugara koji dobro vari i nekoliko flasa Coca-cole posto ne trosimo alkohol Nosac je radjen po GIVI modelu nosaca za fazer-a. Prvo sam od kartona napravio model. Kad sam se uverio da je to ono sto zelim, preneo sam kartonski model na cev. Posto nemam masinu za savijanje cevi, to smo resili tako sto smo iz cevi isecali trougao, zatim savijali pa varili. Na mesto predvidjeno da se pricvrsti ploca smo zavarili "L profil" i probusili dve rupe za srafove. na slikama se vidi koja mesta su iskoristena za kacenje nosaca. Kada je zavrsen nosac, usledilo je smirglanje i farbanje. Evo slike da se vidi kako to izgleda. P.S. Ne zamerite sto je motor prljav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano Februar 19, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, odlicno izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10518 Napisano Februar 19, 2014 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan lepo uradjeno, jeftino a kvalitetno a dje nestade auspuh, ce da ogluvis dok ne stignes do mora bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 19, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Yoshimura je na prodaju a fabrički mora ići na facelifting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 19, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan shto prodajesh yoshiku? sve hochu da te pitam za to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 20, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan kratak sam sa keshom koji mi treba za neke bitnije stvari pa mi je yoshi najlakse da prebolim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan skroz korektno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...