korvin 42 Napisano Februar 19, 2014 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ženim se u maju i potrebna mi je mala pomoć od vas... Ideja, koju je moja devojka rado prihvatila, je da po nju odem motorom i da se njime odvezemo do restorana. Ali da motor bude neki restaurirani oldtimer sa prikolicom. Da li neko zna nekog ko poseduje restauriranog oldtimera sa prikolicom i da je taj voljan da ga pozajmi ili iznajmi na 4-5 sati taj dan? Hvala unapred! P.S, Mozda sam promasio podforum, pa ako je potrebno, molio bih admine da prebace temu tamo gde joj je mesto, 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Februar 19, 2014 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da nadjes vlasnika ovog motora, dolazi uvek na bj akcije 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 20, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Zareta majstora, on se dosta druži sa oldtajmeristima, sigurno zna nekog sa prikolicom. Imaš pp. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1620 Napisano Februar 20, 2014 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi razmisljao da imas masovnu pratnju bajkera. Nije losa ideja, dosta nas bi se odazvalo da upotpunimo tvoje iznenadjenje i orginalnost. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Februar 20, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi razmisljao da imas masovnu pratnju bajkera. Nije losa ideja, dosta nas bi se odazvalo da upotpunimo tvoje iznenadjenje i orginalnost. Ali pod obavezno u košuljama/sakoima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Februar 20, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam ja na mojoj svadbi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Februar 20, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Levo ili desno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Februar 20, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pa jesam li ja nekrunisani kralj motocigana? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Februar 20, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A sada savet: Ja sam se venčavao u novembru, vikend pre je bio sneg. Tako da nismo hteli da rizikujemo venčanicu i padavine. Krenuli smo sa Banovog brda u blok 45 motorima po mladu. Nju je do opštine i kasnije do crkve vozila moja ortakinja u autu. Mi smo sve to pratili turiranjem, paljenjem. Bili smo stvarno atrakcija. Posle crkve sam seo sa njom u auto, a motor prepustio turboluki (koji mu je jebao mater par dana ) Ideja je bila da trajkom dođem po nju. Ali i ovako je ispalo dobro. Saxi je imao pratnju još većeg broja motora. Taj dan sam polagao ispit, pa im se nisam pridružio. Koliko se sećam i Gojko je imao neku sličnu akciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Februar 20, 2014 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan @lord_oblivion - hvala pozvacu ga. @seba011 / Dejan Nešković - super ideja sto se tice mene, ali se ne pitam samo ja ideja ce biti razmotrena u svakom slucaju. @mrle - Mi smo se odlucili za kraj maja, bas zbog vremena... i cela ova ideja je izvodljiva samo ako bude lepo vreme. Ova fotka sa motocigom ti je vrhunska! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Februar 20, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ova fotka sa motocigom ti je vrhunska! cope, vrhunski fotograf, je zaslužan za fotke. Ima njegovih radova na bjb ali odavno dok se cimao na forumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Februar 20, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan UPOZORENJE!!! Motor vam posle služi uglavnom samo za ovo: 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 20, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...