bajlag 0 Napisano Februar 18, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze naslov, kupujem kompletnu masinu, moze cak i kompletan motor havarisan ili stranac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Februar 18, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan koliko vas to traze agregat racunaj nekih od 1000 evra (min.) pa navise za ceo agregat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajlag 0 Napisano Februar 18, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko ocess ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 18, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK havarisan, jeftiniji je od ne-havarisanog, a tebi treba samo blok. Ali kako ti se stranac uklapa u racunicu? Mislim, mogu ja da ti dovucem, ali ti je to skuplje nego domaci na polovnim automobilima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 19, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja rasklopljen agregat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajlag 0 Napisano Februar 19, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK havarisan, jeftiniji je od ne-havarisanog, a tebi treba samo blok. Ali kako ti se stranac uklapa u racunicu? Mislim, mogu ja da ti dovucem, ali ti je to skuplje nego domaci na polovnim automobilima. pa ni ja nisam bas siguran u nasem drustvu imaju dva k7 jedan crknute masine, a drugi havarisan tako da bi se mozda moglo nesto kompletirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...