Popsy 2907 Napisano Februar 16, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem... pošto sam iskoristio lepo vreme i došao do Niša motorom, postavilo se pitanje gde bi Marica i ja mogli da napravimo lokalni đir. Moje nepoznavanje geografije i ideja da je Ohrid na 150tak km od Niša je ubrzo otpala, ali gledajuci razne teme videh Stara planina... hmmm Taman smo culi i za neki vodopad Bigovo.... reko da proverimo kolege iz Pirota da li su raspoloženi da se nađemo kod novog hotela na Babinom zubu. Oni kao da su čekali neki povod... pošto sam ja uspeo par puta da se izgubim, nekako se nađosmo na putu za B Zub Skijaši nas čudno gledaju.... Moj obavezni serijal mutnih slika Krećemo ka vidikovcu,,, 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 16, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 16, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 16, 2014 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan U be, pa to mi dođe ttkovina Bravo za slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 467 Napisano Februar 17, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Mi zajecarci taj vodopad zovemo Bigar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 17, 2014 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan 2 stvari su nevjerovatne. Prvo, da si onom ragom stigao do Nisa, a drugo, znam te ko trezvenog lika koji se ne da prevariti lako a ti si izgleda pecen. U februaru do Nisa i to na (kobajagi) motoru?! Ijaooohohohohoj 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Februar 17, 2014 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, jel ovo bilo 16.02. ili će tek da se desi 26.02.2014.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luchka 9 Napisano Februar 17, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan jos da obrnes put nas...i kod nas je lijepo vrijeme :-P Sent from my ZTE V987 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 17, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ocu ja i dole :-) :-) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luchka 9 Napisano Februar 17, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan samo da znas, moras pozuriti, lijepi su dani, sjutra je 19 stepeni, a sitno brojimo... Sent from my ZTE V987 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 17, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Komsija, svaka ti cast.:-) Ja na skijama, ti na motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Februar 17, 2014 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koje price, sem 3 recenice i 100 slika, ja ne procitah nikakvu pricu ovde p.s. zavidim na lepoj voznji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 17, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koje price, sem 3 recenice i 100 slika, ja ne procitah nikakvu pricu ovde p.s. zavidim na lepoj voznji ako kazu da je jedna slika vise od iljadu reci... ondak mu to dodje 3 recenice i oko 100000 reci :P u svakom slucaju priroda je fenomenalna i jedva cekam da napadnemo tu destinaciju na leto :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 17, 2014 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam jednog u austriji, pada sneg, on cepa po snegu nekog ktm-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1803 Napisano Februar 17, 2014 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis. Meni je naslov odmah probudio asocijaciju na "Price iz Nepricave" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 18, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Stenerasu , zahebi vise mutne fotke pored ovako lepe devojke i prirode ! P.S Slobodno promeni motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 18, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nego kad ćemo u svatove? isto na leto? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luchka 9 Napisano Februar 18, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Nego kad ćemo u svatove? isto na leto? necemo valjda cekati do ljeta ;-) Sent from my ZTE V987 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 18, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan "Popsy u carstvu Africe Twin" je pravi naslov teme. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 18, 2014 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan u svakom slucaju priroda je fenomenalna i jedva cekam da napadnemo tu destinaciju na leto :D o da stara planina mi je posebno draga, jedva chekam da je bez snega posetim mopedom idemo u golemu reku, spavamo i hasamo, i svaki dan vrtimo neki krug.. ima bash dosta toga da se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
priest77 26 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Super su ove zimske slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 18, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj da si merkao potoci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan prelepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Februar 19, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Neko se skija a neko se i vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 19, 2014 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj da si merkao potoci? bez potoka nema ni vozhnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...