Jump to content

Moto Zajednica

5.Zimska zurka Moto klub Čokanlija..

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXF600

Dakle

Bdda

Bobre volje da nam sMoto Klub Čokanlija poziva sve svoje drage prijatelje,Bajkerke i Bajkere, kao i sve ljude dobre volje da nam se pridruže u subotu 22.02.2014. na svetkovini koju po peti put tradicionalno svake godine pravimo za sve vas koje volimo... Barosevac,dom kulture (stara lokacija) DOBRODOSLI.....1926900_10203228647707088_1431765694_n.jpge

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

Pozdrav kolegama.

Izvinjavam se unapred jer cu malo off-ovati temu.

Nazalost nisam posetioc moto-zurki ali verujem da ce vam biti dobar provod.

Razlog sto vam se javljam je sto pokusavam vec duze vremena da stupim u kontakt s nekim iz MK Cokanlije. Naime, gospodja iz jedne drzavne sluzbe koja mi cini neke usluge svaki put kad me vidi na motoru pita za vas MK. Ne znam tacno iz kog razloga ali se pohvalila da je kao mlada vozila motore. Mislim da je poreklom iz hercegovine, ako sam dobro razume, mada ne znam da li to ima neke veze sa Cokanlijama. Elem, njena je zelja da ima vasu majcu, a moja da joj to omogucim, pa koristim priliku da pitam da li i kako mogu da kupim jednu za poklon. Unapred hvala na odgovoru i veliki pozdrav!

• Drug član, 1020 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Stigao odgovor,

Može i to gratis sa zadovoljstvom ćemo je pokloniti i čak ćemo da joj omogućimo izbor od nekoliko boja. Majicu možeš preuzeti ti prijatelju ili neko drugi koga ovlaste za preuzimanje na moto žurci 22. februara u Baroševcu. Veliki pozdrav od mene i svih čalanova MK Čokanlija.

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

Hvala puno kolega!

Koristim priliku da zamolim nekog od clanova foruma, ko je iz Beograda a ode na zurku, da u moje ime uzme majcu. O detaljima cemo se dogovoriti na pp.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja