shoe 130 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da radi transport motora iz italije do beograda ili granice... Zanimam se za odredjeni primerak u Rimu. ponuda bi mogla sa špedicijom i bez... nzn gde ovo da postujem... kontakt moze ovde moze na pp saljem mail / telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 11, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Sta si nasao,koji motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Februar 11, 2014 Drug član, 2864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/99486-uvoz-motor-iz-italije/page__p__1599143__hl__italij__fromsearch__1#entry1599143 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 11, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Kolea roar ima kombi i bavi se ransportom motora. Eve ti link pa vidi, veoma je povoljan http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/21337-roar/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kontaktiram sjutra KTM sm r 690 sa 2.500 km.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 11, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Daj link na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 11, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je prilika koja se ne propusta Srecno sa transportom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 12, 2014 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan prodashe ga juce PU! ... http://www.subito.it/moto-e-scooter/ktm-690-supermoto-r-2009-roma-83427261.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 12, 2014 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja majke mi ! :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 13, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Realno hvataj nekog sa kamionom i auto vagonom. To ti se jedino isplati. Svi ovi sto bi isli samo po tvoj motor nisu normalni sa cenama. Meni su trazili od trsta do sapca izmedju 200 i 500e. Na kamionu stigao za 100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 13, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Da sto kaze Gavra...ima ljudi sa autoplacevima , koji imaju kamione skoro svaki dan iz italije...Balkan iz Sapca npr. ...to je uvek najisplatljivije , sto se tice prevoza. Nego mene interesuje, kako bi zavrsio papire u IT i da li bi ti neko pogledao motor ili bi isao na slepo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 16, 2014 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam da sednem na avionche odem pogledam platim i resim papire... ali kao sto rekoh prodade se motor tako da je sad sve to palo u vodu... ovaj mi je bio bas super dil sa 3000 km i od dilera... potraga se nastavlja a balkan deluje kao naj razumnija opcija za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 17, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Dok platis kartu, carinu, transport, ti za manje para mozes da nadjes bolji motor ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 17, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Dok platis kartu, carinu, transport, ti za manje para mozes da nadjes bolji motor ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan teshko al ajde... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...