jboban 412 Napisano Septembar 1, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako moze drugo nego da zahteva kako bi ga upario drugacije.Ne želim drugi da uparim na svoj telefon kad već imam uparen prvi. Taj drugi ne traži odmah uparivanje nego tek kod prvog primljenog poziva. Ignorišem i ne smeta, ali je čudno zašto traži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 1, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ух, разумео сам. Канда би било једноставније да су уређаји 1 и 2, не мислиш? Moglo je, nego vidim po dokumentaciji da ih zovu A, B, C... Kao olakšanje koristio sam VELIKA i pod navodnicima "mala" slova Probaću zamenu ili uparivanje na drugi telefon, ali već je upotrebljivo. Hvala svima na korisnim sugestijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Novembar 9, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari dajte neki savet za komunikaciju sa Aliexpress. Treba nam da mogu da se povežu 3 uređaja sve ukupno. I da to tako funkcioniše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2313 Napisano Novembar 9, 2020 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto sam gledao na aliju bilo je sisanje po usima sa postarinom. Pogledaj wish, drugar je kupio za 45e sa sve postarinom ali samo za jednu kacigu, sve radi sve je ok,on zadovoljan. Opet, 130ak e za 3 komada nije lose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Novembar 9, 2020 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, lestra said: Sve sto sam gledao na aliju bilo je sisanje po usima sa postarinom. Pogledaj wish, drugar je kupio za 45e sa sve postarinom ali samo za jednu kacigu, sve radi sve je ok,on zadovoljan. Opet, 130ak e za 3 komada nije lose. Jel to wish radi? Meni uvek licilo na prevaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2313 Napisano Novembar 10, 2020 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da radi. Drugaru je stiglo za manje od mesec dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Novembar 10, 2020 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Realno, za dobru komunikaciju ne treba štedeti. Pre sam gledao da uzmem neku kinesku, ali onda vidim da je komplikacija kada treba da se upari sa različitim uredjajima, pa bude komplikovano ili nemoguće. Gotovo svi iz moje ekipe su prešli na SENA komunikacije, i to je po meni najbolja opcija. Jeste da se u početku plati više, ali zato i pruža dosta. Uparivanje je jako lako, kvalitet je odličan, ima glasovne komande, pravljenje grupa za komunikaciju, ima aplikacija za smart phone... Ja trenutno imam SENA 30K i SENA 20S, obe mogu na istu šnalu na kacigi da se prikače, pa koristim u zavisnosti od potrebe da li u grupi koristimo MESH ili standardnu bluetooth vezu. Na KP se pojavilo nekoliko SENA koje se prodaju, pre ih je bilo teže naći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Novembar 10, 2020 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Scala Rider (Cardo) već jedno 10-ak godina i svi koji koriste komunikaciju oko mene koriste takođe Scalu. Radi odlično sve ove godine, ali ne može da se uparuje sa drugim proizvodjačima (novi modeli verovatno mogu). Kineske, s druge strane, rade solidno za dosta manje love. Kum je kupio onu sa ali-ja, Lexin, ako se dobro sećam i radi dobro. Takođe novi modeli mogu da se uparuju sa različitim proizvođačima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Novembar 10, 2020 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala vam na izdvojenom vremenu i na komentarima.. Ma znam ja za "SENA-u" i za Cardo, ali mi nemamo tolike $$$. Modeli im se krecu od 200+e... Ipak cemo se zadovoljiti sa nekom iz kineske ponude On 11/9/2020 at 9:47 AM, lestra said: drugar je kupio za 45e Kolega daj ime/oznaku... Preko alija sam nasao kostaju i oko 30tak eura a siping preko CRO jer ovde sisaju sa cenama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 10, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Lexin R6 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Novembar 11, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim Interphone Cellular line , tacnije model Tour ( do skoro sam imao F5MC ) i mogu reci da sam prezadovoljan (ne bih voleo da ovo zvuci kao reklama ali bilo bi smesno da nije tako posto se bavim prodajom istih ) Imaju i pro sound slusalice namenjene za razlicite marke kaciga ( Shoei,Schuberth,Shark,HJC ) Za kvalitetan uredjaj , koji ima sve ono sto je potrebno jednom rideru da bude povezan sa suvozacem,navigacijom,mobilnim , nije neophodno prodati bubreg..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Novembar 13, 2020 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo neki oglas pa vidi:https://www.facebook.com/groups/172574139536280/permalink/3198071093653221/Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano Januar 24, 2021 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Videh svakakve predloge, i ovo mi je nekako izbor prema svemu iscitanom.. Da li je za te pare bestbuy ili kojim slucajem imate neki drugi predlog, ako se neko skorije mucio sa istom temom kolega @godovic kaze da je zadovoljan NEUE ANKUNFT 1PC LEXIN ET COM Motorrad Bluetooth v 5,0 Intercom mit 6 DIY Farbe, wasserdicht Helm Headsets 1200m für 2 Fahrer|Helm-Headsets| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com imam opciju da mi donese burazer iz Italije,(zbg skupe postarine kod nas) i izlazi oko 40e, preko te cifre ne mogu. Treba mi za poziv i prosto kao handsfree uredjaj, da mogu da se javim i pozovem, a da ne moram da stanem i skidam rukavice i kacigu manje vise za gradsku voznju od tacke a do tacke b, vise sam osetio potrebu kad sam se zaputio negde, a u pratnji sam imao auto i nisam mogao da komuniciram. Odatle je počela ideja..a Boze zdravlja i ako krenem na neku rutu u paru kad krene lepse vreme. Plus cini mi se da je ok za upravljanje u rukavicama, posto vidim da neke imaju sitne dugmice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8357 Napisano Januar 24, 2021 Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Darko i ja smo uzeli komunikaciju od istog lika, pogledajte slike, ima raznih modela. Uostalom pitajte ga sta ima na stanju, jako je korektan. KupujemProdajem | Praktično sve... NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano Januar 28, 2021 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na linku. Pogledacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Februar 28, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pri kupovini hjc i 90 kaciga veoma povoljno su mi ponudjeni sena ili u originalu hjc smart 10 b komunikatori po veoma povoljnoj ceni. Posto sam ranije na mojim putovanjima sa suprugom koristio neki od kineskih modela komunikatora sa kojima inace nisam bio uopste zadovoljan( pri brzini od 100 km/c vec se ne cujemo dobro)utisci sa novim komun. Su sasvim drugaciji. Prvo profil komunikatora na kacigije veoma mali i tanak jer se baterija nalazi u zadnjem delu kacige. Zvuk je pri veoma ozbiljnim brzinama veoma cist sto me bas raduje. Dugotrajnost baterije je veoma velika. Svaka preporuka. Inace cena u Motolandu je bila niza nego istog aparata u Louisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Februar 28, 2021 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sena hjc smart 10b Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Jun 18, 2021 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi sam za nekim slusalicama koje se montiraju u kacigu, mogu da budu i zicane! Ima li neko da preporuci nesto da valja i da se lepo cuje, prelistao sam celu temu i uglavnom se prica o komunikacijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Jun 19, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledai ovo Twiins.com ako poje vodu - javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Septembar 30, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam da kupim neku budžet varijantu bluetooth slušalica za kacigu. Treba mi samo za slušanje muzike i razgovore u vožnji, bez povezivanja i komunikacije. Na aliju ih ima puno, al mi se ne čeka toliko. Našao sam na KP nešto što bi mi verovatno odgovaralo. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! Da li je neko koristio ovako nešto, kakvi su utisci? Promenio Septembar 30, 2021 član Predator016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 30, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan To ti je isto sa Alija i trebalo bi da sluzi za tvoje navedene potrebe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 30, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Predator016 said: Gledam da kupim neku budžet varijantu bluetooth slušalica za kacigu. Treba mi samo za slušanje muzike i razgovore u vožnji, bez povezivanja i komunikacije. Na aliju ih ima puno, al mi se ne čeka toliko. Našao sam na KP nešto što bi mi verovatno odgovaralo. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! Da li je neko koristio ovako nešto, kakvi su utisci? Ja bih ti prodao sa alija sto sam uzeo na nekoj akciji u paru 58e. Na jednoj kacigi koristene na jednoj turi od 5 dana, a druga komunikacija je malo vise. Planirao sam da okacim na prodaju kad budem kacio i svu opremu sto imam, al mogu prodati mimo toga. Eto komunikacija u paru, freedconn 3500din. Ocuvana sa dve kutije dva punjaca itd... ako ne ti trebace drugom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Septembar 30, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan U principu sam zainteresovan. Nije mi komunikacija trenutno bitna, ali ko zna, mozda i zatreba. Pretpostavljam da se može povezati sa telefonom kao handsfree. Ajde pusti mi neku sliku na viber, da vidim koja je u pitanju, pa se dogovaramo. 064 8656988 Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 30, 2021 (promenjeno) Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Predator016 said: U principu sam zainteresovan. Nije mi komunikacija trenutno bitna, ali ko zna, mozda i zatreba. Pretpostavljam da se može povezati sa telefonom kao handsfree. Ajde pusti mi neku sliku na viber, da vidim koja je u pitanju, pa se dogovaramo. 064 8656988 Sent from my SM-A515F using Tapatalk Pa da, povezes se pa se i javljas kad te neko zove, pustas muziku, ako vozis nekog iza pricate opusteno. Ovo je u pitanju US $44.72 21% Off | FreedConn Original T-COM FM Bluetooth Motorcycle Helmet Intercom Interphone Headset Soft Hard Microphone for Any Full Half Face FreedConn Original T COM FM Bluetooth Motorrad Helm Intercom Sprech Headset Weich Hart Mikrofon für Jede Volle Halbe Gesicht|Helmet Headsets| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Promenio Septembar 30, 2021 član drmilan_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Septembar 30, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Uzeću ih...Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...