PaunX 22 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drustvo.Hteo bi da primim par saveta od vas.Naletim na ovaj motor za jako smesne pare.Yamaha XJ900 je 1985 godiste i stojala je jako duga sa ostalim motorima u garazi.Povremeno je paljena,cisto da bi radila.Od ulaganja treba malo da joj se sredi izgled.Da se presvuce sediste kolko sam ja video.Napred je okruglo svetlo.Kolko sam ja razumeo vlasnika motor ima jedan auspuh,dok vecinom XJ900 ima dva komada.Kaze da se cuje jezivo.Ja sam imao Hondu VF500F i bio sam prezadovoljan tim motorom. Cena ovog motora je 300e.Kad pogledamo oglase za te pare nema nista sto bi moglo da se vozi,al opet hocu da kupim ovaj motor da ga sredi i da vozim duze vreme.Hteo bi od vas da cujem kakav je ovaj motor,dal je vredan necijeg truda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12688 Napisano Februar 10, 2014 Ne silazi, 7360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Batali se smeca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nzm,al hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 10, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ispravna i neiskrivljena, pali, radi, ide i koci, neces pogrijesiti. Osim ako nisi nameracio da obaras neki rekord Lazarevac Lajkovac ili tako nesto. Sjediste mozes sam presvuci (vidi se da je vec neko radio u kucnoj radinosti). Operi, izmjenjaj ulja i uzivaj. Cijena nije bas mala (sta god ima ili nema da se kupi), osim ako su gume i kocnice, dobre, a sudeci po slici tesko da jeste. Inace taj motor se neda lako ubiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor stoji dugo.Kaze da mu stoji 5 godina.Potrebno je da se uradi servis.Kaze i da su dobre gume,al nista dok se ne vidi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Februar 10, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je prilika za nekog majstora. Ne za tebe... I težak je nenormalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je tezak.Svaki stariji motor je tezak.Motor radi,pali ide.Da se uradi servis i to je to.Nzm razmislicu jos o svemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Februar 10, 2014 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan meni to mirise na veeelike troskove da se dovede u red, racunaj samo osnovno,farbanje, ulje, filteri,svecice, karbovi da se pretresu, gume (jer te na njemu sigurno imaju bar 10 godina), kocnice, pa tu jos sigurno ima nekih skrivenih mana koje ces otkriti tek kad pocnes da ga vozis, pogotovo sto motor dugo stoji, tu je dosta stvari zapeklo, korodiralo, razni gumeni delovi i semerinzi propali...tako da kontam na kraju ce tih pocetnih 300eur da izadje blize 1000eur pa ti vidi, i plus ovo nije jeftino registrovati...za tu lovu mozes uzeti nesto manje, novije u dosta boljem stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 10, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Napravi cafe racer-a od njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Februar 10, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi sa slike da je prednja viljuška malo kriva, nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Okey.Oticicu da ga pogledam detaljno,pa vam javljam sta cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 10, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi se slatko zajebavao sa ovim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sa kojim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 10, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Bez 5-6 stotina eura zaboravi da ćeš se navozat na ovome Treba ti novo ulje i filter, filter vazduha, filter goriva, ulje u kardanu, ulje i semerinzi za vile, glicerin za kočnice. To ti je oko 100€ Trebaju ti nove gume, polovne da išta valjaju nećeš naći u toj dimenziji, trebaju ti kočione pločice, to ti je nekih 250-300€ To je minimum, bez troška mehaničara, cjena samo za djelove, pod uslovom da je ostatak motora stvarno ispravan, bez mehaničarskih zahvata na mašini, bez zamjene zadnjih amortizera, sva struja radi kako treba(u šta sumnjam) i bez farbanja. Koliko će te to koštat mogao bih da ti kažem jedino uz više informacija, ali što neko već reče, izaći će te taj motor bar 1000€, da se uradi kako valja, bez rasipanja para, samo da se dovede u pristojno stanje. Na kraju dobijaš motor na kojem znaš da je sve tip top, jes malo peMzionerski, ali dobar motor u svakom slučaju, odličan za duge ture po putevima druge kategorije, a po manjoj cjeni nego bi platio neki polovni u približno dobrom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 10, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidis uzivo mislim da ces znati sta uraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan to je konstrukciono velik i ozbiljan motor , ima kardan a nema previse konja za tu kubikazu = moze jako puno da predje , ali sigurno da ces mu morati posvetiti pored novaca i dosta truda i vremena... pregledaj , poslusaj i provozaj sa nekim ko se zaista razume - pa se sracunaj... posto ce cena sigurno moci dole jedno 50e bar, po meni nije to losa i preskupa osnova (ako ima uredne papire) - za nekog ko zna , ima uslova, prostora, volje i zelje da se zanima - interesantno! mnoge cenjene bjb kolege su i znatno zapustenije motore doveli prakticno do a1 stanja... sretno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ok,verovatno cu uzeti.Oticicu za koji dan i videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas4323326/yamaha_xj_900/ Mozda je bolja varijanta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Februar 11, 2014 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas4323326/yamaha_xj_900/ Mozda je bolja varijanta... ovo je neko muljanje, to na slici je XJ 750 Seca , mada pristojnije izgleda za par nijansi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 11, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas4323326/yamaha_xj_900/ Mozda je bolja varijanta... Kako li je stigao do ovih 140 konja, množio kilovate puta 2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 11, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_xj_900_1985.php Ovo je xj900. A 140ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10490 Napisano Februar 11, 2014 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan cim vidim tako nakaradno napisan oglas,izgubim zelju da zovem ma koliko povoljno bilo, jer sam alergican na taj tip ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze 140 konja ? Mislis na ovaj motor od 300e da je neko muljanje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Paune, stedi novac i kupi nesto pristojno. Od krseva moze samo da ti...leti perje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...