Boban EN 642 Napisano Februar 9, 2014 Pažljivo prati, 670 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde može da se nabavi, ili mi preporuči nekog majstora koji može da napravi, ralicu za horneta? Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1280 Napisano Februar 9, 2014 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan @Boban EN Imam ja original sa Horneta 900 sa nosacima... neostecen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 10, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Eto, a meni je baš lepši bez te plastike. Ukusi su čudo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 642 Napisano Februar 26, 2014 Pažljivo prati, 670 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to sad izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...