matori351 321 Napisano Mart 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan super ... nije obavezno al' je l' može nekako da se dođe do amblema i pre nekog sledećeg okupljanja ... mislim ako nekad sediš negde u nekom kafiću da javiš kad je to pa da onaj ko bi da uzme ambleme dođe ili več neka druga šema ... ponavljam da nije obavezno al' recimo ja bih voleo što pre da prišijem amblem ( mnogo mi se sviđa ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 321 Napisano April 1, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Amblemi su uživo bolji nego na slikama ... Rumba i ja popili kaficu , ja uzeo ambleme i sad je operacija prišivanja ( lepljenja ) na jakne i majice u toku ... jeee ... još jedna pohvala za realizaciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 931 Napisano April 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2110 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Амблеми преузети још пре пар дана, само да их налепим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2834 Napisano April 3, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2738 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Rumba đe da se nađemo nas dvojica da preuzmem i ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano April 3, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Rumba đe da se nađemo nas dvojica da preuzmem i ja. Јави се за викенд, па где год ти одговара. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2834 Napisano April 3, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2738 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan OK, čujemo se. Nije frka samo da kiša ne pada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...