hakala 72 Napisano Mart 29, 2018 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda glupo pitanje, sta je time stamp? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 29, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nije glupo pitanje, ali ne znam kako bih to preveo na srpski... Kamera ti upisuje datum i vreme kad je napavljen snimak, recimo dole desno u cosku. Za neke situacije, jako korisno. Meni bi to bilo ukljuceno stalno, da imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 29, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Па реално и не видим потребу за датумом уписаним преко снимка.Поготово камера која је намењена за акционе снимке, које ће углавном сви да монтирају а не да чувају кући у приватној колекцији да знају у колико сати и минута тачно су прошли којом кривином Гледао сам брутално снимљене и монтиране клипове са гопро 4, и тачно би се сморио да је у ћошку нон стоп стоји датум и време. Шта више, десним кликом на фајл добијаш податке кад је снимљен 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Christofer 18 Napisano Mart 29, 2018 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kome bas treba lako ubaci timestamp u Premier-u, AE ili u Final Cut -u ako koristi jabuku . Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 29, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Svaler je napisao: Па реално и не видим потребу за датумом уписаним преко снимка. Поготово камера која је намењена за акционе снимке, које ће углавном сви да монтирају а не да чувају кући у приватној колекцији да знају у колико сати и минута тачно су прошли којом кривином Realno, svi imamo svoje potrebe! Ima njih dosta kojima ni kamera nije potrebna, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 29, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Mene taj time stamp nervira kad vidim , a moze se i ubaciti naknadno u premieru ali brate mili lider si u akcionim kamerama i tesko je ubaciti opciju ON/OFF time stamp... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Mart 29, 2018 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan SJCAM ima gore levo svoj logo a dole desno datum/vreme Radi ON/OFF za oba pa ko šta voli. Meni je važno da radi OFF, periferna stvar datum ako je video sadržaj na zavidnom nivou u smislu kvaliteta slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano April 1, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan QR delite sa 3.65 i dobijaju se $ mislim da je ovo prava cena za 6icu Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano April 1, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan QR delite sa 3.65 i dobijaju se $ mislim da je ovo prava cena za 6icu Sent from my SM-G930F using Tapatalkcena i viae nego dobra 39000din,osim sto mi ne vazi garancija za EU Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano April 1, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki linkSent from my Nexus 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano April 1, 2018 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj tu https://qa.pricena.com/en/product/gopro-hero-6-black-price-in-qatar Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 2, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jos mi ovi specijalci nisu refundirali kes ...al ajd ima jos koji dan fore po njima. Sl put se registrujem na pay pall i tako placam...povrat je za max 48h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano April 2, 2018 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Paypal je zakon Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 2, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Samo moram skontati kako. Receno mi je samo reg karticu na pay pall i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano April 2, 2018 Drug član, 4152 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan DaVozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano April 5, 2018 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ce na kvalitet snimka uticati ako kameru montiram iza vizira? Blago zatamnjen vizir btw. Probao sam ovako iz ruke i deluje ok, ne znam kako bi ozgledalo iz voznje, a da ne busim ili lepim nosac ako sam unapred osudjen na neuspeh Da li neko snima tako kroz vizir i da li da se upustam u montazu uopste ili da batalim tu ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano April 9, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne bih upustao u takvu avanturu, cisto iz razloga da ako ne dao bog padnes i udaris nezgodno, ta ista kamerica ce ti probusiti lobanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 9, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne bih upustao u takvu avanturu, cisto iz razloga da ako ne dao bog padnes i udaris nezgodno, ta ista kamerica ce ti probusiti lobanju.Можда је колега мислио на визир мотора а не визир на кациги? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano April 9, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler upravo to Inace u slucaju da se ipak radi o kacigi, da samog sebe citiram, ko nece da lepi, a radi posao (bar za moje snimke) @kachavenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano April 9, 2018 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na vizir od motora Probao sam u medjuvremenu i ispalo je ok, slika je (ocekivano) blago zatamnjena a ako je sunce "nisko" tj. rano ujutru ili uvece pred zalazak u momentima kada se u voznji kamera okrene u pravcu sunca snimak izgleda mnogo bolje kroz vizir. @СајберГастарбајтер Pogledao sam ovaj strap, odlicna ideja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano April 9, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 10, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan https://www.benchmark.rs/vesti/gopro_hero_je_nova_budzetska_akciona_kamera_video-75540 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 10, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja citao neki dan Stigao refund, sad cu nesto da pazarim jeftino ovih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano April 12, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo Eken H9R, pa sam ga testirao pre neki dan. Naravno sirov snimak je duplo bolji ali sam i ovako zadovoljan, praktična kamerica solidnih performansi sa mnogo opreme za malo para. Bio sam radoznao kako će sve izgledati sa mount-om na grudima i izgleda super, bolje dočara težinu terena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 12, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba da stigne danas. Razmisljao sam h8r al manje visi isti ocin osim realnije boje koje ima h8r...A to se lako nasteluje u premijeru kako zelis. Zanima me koliko ce drmusanja da bude na kacigi, ako ne bude puno i to mogu stabilizovati u istom, ako uopste bude potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...