brankoXM 739 Napisano Jul 12, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan Druze, meni fali ovde kontrasta, snimak je zadovoljavajuci. Probaj malo u post produkciji da dodas clarity i mislim da ce biti odlican snimak. Da li imas podesavanja za kontrast, osvetljenje ili ostrinu na kamerici? mislim da nema na kameri,pogledacu opet,a sto se postprodukcije tice nemam nikakav softver, probao sam neke ali kao odrad enesto ali kad sejvujem ostane kako i bilo,s tim sto mi sjebe zvuk tj posle kasni zvuk ili je video usporen ili tako nesto bude .znas ti neki provereni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Jul 12, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Vegas bi ti možda pomogao, ja sam davno editovao neke semplove, ali sam koristio Adobe Premier. Nisam mnogo u tom video svetu, verovatno će ti neko dati bolji savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Kako da fiksiram kameru na vrh kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Jul 16, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan evo videa ovaj put malo doradjenog,boje ostrina i to. malo je opao kvalitet jer nisam sacuvao u izvornom mp4 formatu nego ga je windows movie maker prebacio u svoj wmm format http://www.youtube.com/watch?v=476McMVw5KE&feature=youtu.be Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Jul 16, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno je problem u osvetljenju, vidis koliko je lep snimak kada ti je zakacena na kacigi i koliko brljavi kada snimas km sat i sebe u oblacima Moj ti je predlog da je zakacis iznad km sata, jer se javljaju aberacije od hroma na satovima, pa malo "prsti"...Hromatske aberacije od hroma hahaha... Imas mnogo vibracija kada je nosis na glavi. Verovatno moze softverski da se rese i te vibracije, ali mislim da uticu na kvalitet snimka. Na kompu verovatno izgleda mnogo bolje ne na YT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Jul 16, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ma da.sve ima svoje.zurio sam da probam sa wmm,da sam sacuvao u izvornom programu,rj da sam radio sa drugim programom bilo bi bolje.inace kome treba programcic mali jednostavan za te stvari nek potrazi movavi video suite,ima sve za video i jos mnogo toga za druge stvari.nije besplatan al to se resi za 10 minuta.sve u svemu ja sam zadovoljan kamerom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor_ 55 Napisano Jul 16, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: Chicago IL Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmišljam između go pro hero3, jvd adixxion 2 ili sony action 2. Kako ja god vidim po testovima po netu sve se to na isto svodi. Heroj je zlatna sredina Sony godinama ispred u nocnim snimcima. Jvc 100 dolara jeftiniji ali dođje go ko pistolj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Jul 19, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan evo mozda i najboljeg ugla,bar je meni najzanimljiviji.na sipki od retrovizora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 19, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan evo mozda i najboljeg ugla,bar je meni najzanimljiviji.na sipki od retrovizora e ovo je totalno druga pricha. sad je snimak bombona. znachi znash kako da ciljash kamericom, izbegavaj sunce u kadru i super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Jul 19, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan sada su i boje bolje,a nisam dirao originalan snimak.mozda sto je ovaj put bilo bez kucista mozda ono malkice utice a mozda i ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jul 19, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmišljam između go pro hero3, jvd adixxion 2 ili sony action 2. Po meni je Drift HD Ghost najbolja za snimanje na motoru. Nema kuciste da magli, baterija traje oko 3 sata, baterija na daljinskom 8 sati, ima displej, i sto je najbolje - ima snimanje u bafer, tako da konstatno snima ali snimis samo najzanimljivije delove na karticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 20, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mnogo mi se svidja ta buffer opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midifajl 0 Napisano Jul 27, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece dobri ljudi. Citam Vase postove i gledam clipove. :-) Odlicno to sve izgleda. I meni je stigla SJ4000, ali ja ne znam koju karticu da kupim a da budem potpuno siguran da ce dobro raditi. Treba mi nesto sto ne udara po usima sa cenom, a da lepo zavrsava posao, pri cemu nece opterecivati kameru. Da li je kompatibilna sa SDHC? Molim Vas za pomoc. Gledam neki Kingston od 8GB ili tako nesto, dajte Vi Vasa iskustva pa da pazarim sta treba :-) Unapred se zahvaljujem. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 28, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ti je 8gb malo za neko pismenije snimanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Jul 28, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan 16 ili 32 gb class 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4476 Napisano Jul 28, 2014 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakve potrebe da uzimas class 10 karticu. Video zauzima jedva nesto preko 1MB po sekundi tako da i kartica klase 4 radi bez ikakvih problema. Bolje za iste novce uzeti vecu a sporiju karticu. Ako mozes da cekas 2-3 nedelje na isporuku ovo je moj predlog: http://www.ebay.com/itm/330954093712?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Jeste da je klasa 10 ali je zato i jeftina. Ja ih imam i koristim nekoliko i to u vise uredjaja, nema apsolutno nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Jul 28, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ovde je otprilike toliko http://www.eponuda.com/memorijske-kartice/transcend-micro-sd-16gb-sdhc-class-10-wsd-adapter-ts16gusdhc10-memorijska-kartica-cena-205143 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4476 Napisano Jul 29, 2014 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jos bolje, nema cekanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 29, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan И Garmin има камеру. Има ли можда неко искуство са њом? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Jul 30, 2014 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovde da nadjes odgovore http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/97914-garmin-virb-i-garmin-virb-elite-kamere/page__pid__1636273#entry1636273 http://advrider.com/forums/showthread.php?t=932555 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Avgust 9, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko koristio ove stabilizatore sa alija? http://www.aliexpress.com/item/PRO-Handheld-Steadycam-Video-Stabilizer-for-Digital-Camera-Camcorder-DV-DSLR-NEW-Free-Shipping/2003064816.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GigaNisavac 24 Napisano Avgust 15, 2014 U prolazu, 36 postova Lokacija: Nis Motocikl: yamaha majesty 250cc `96, dr650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ideje za kolege 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 16, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Da malo podignem temu. I menu juce stigla SJ4000, dobra zavrsna obrada i solidan kvalitet snimka. Konkretnije misljenje nakon sto nadjem vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Septembar 16, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nosio SJ na more i apsolutno sam odusevljen kamerom. Snimci pod vodom, na suvom odlicni. Napravio sam hiljadu slika sa njom i to je odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 16, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan snimak po dobrom svetlu je odlican, kad je iole mracnije znatno opada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...