Creative biker 1454 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem jaknu Buffalo XXL - 56, jakna ima sve protektore i zimsku postavu. Potpuno ispravna i bez ostecenja. Kupio sam brdo nekih jakni pa mi je visak. Ja sam visok 185 cm i variram od 95 do 105 kg zavisno od godisnjeg doba i dobra mi je, samo popustam ili zatezem traku oko struka po potrebi, mislim da bi odgovarala do 190 cm visine. Cena 50 evropskih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13477 Napisano Februar 7, 2014 Ne silazi, 7553 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Super jakna, fer i korektna cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Meni skuplja prasinu a nekome ce dobro doci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Do ponedeljka rezervisao kolega Joca 102. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan I?Uze li Joca jaknu??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio na putu s koga sam sinoc dosao, covek proba jaknu danas u 15h, ako mu ne odgovara obavesticu, mada se vec jedan kolega javio na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...