angelussrb 0 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Padinska skela, Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi objasni detaljno koja je razlika izmedju MK i MC kluba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano Februar 4, 2014 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi drugi se prave englezi... :-) 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
angelussrb 0 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Padinska skela, Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, ovo MK je samo naski prevedeno, sto se kaze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Februar 5, 2014 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi objasni detaljno koja je razlika izmedju MK i MC kluba? Uff bože, jel opet počelo po xxx-put???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Најдетаљније могуће MK = MC Moto Klub = Moto Club Никаква философија ту не постоји Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14635 Napisano Februar 7, 2014 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan MK platis clanarinu,motor nije obavezan-MC po zasluzi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Februar 7, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte ljudi ko boga vas molim, opet o ovom MC vs MK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte ljudi ko boga vas molim, opet o ovom MC vs MK A zasto ne? Mozda ti znas u cemu je ralika, kolega ocigledno nezna.Ako je vec bila tema, uputi kolegu a i nas ostale koji neznamo ili neshvatamo na link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Februar 7, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ali me ne zanima da objašnjavam nešto što je već objašnjeno i pretvorilo se u svađu na kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
angelussrb 0 Napisano Februar 7, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Padinska skela, Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim, u svadju moze da se pretvori iskljucivo zbog takvih komentara gore. Ja sam naj ljubaznije pitao. Koga to nervira, jednostavno nemora da cita. To se zove sloboda izbora. Pitao sam posto sam cuo da postoje razlike izmedju MK, MC i RC. Znaci, pitam ljudski, a ako vam se ne svidja, idite pa citajte drugu temu. Prosto i jednostavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Februar 7, 2014 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj forum prvo. Imas i pretragu pa pregledaj teme koje te zanimaju pre nego sto ih postavis. Ova tema je nasiroko prezvakana...i to skoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Februar 7, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a koja je razlika? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Februar 7, 2014 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan A da....to zaboravih da napomenem...nije se doslo do konacnog zakljucka Problematika je previse kompleksna i njeno resavanje prevazilazi kapacitete ovdasnjeg zivlja te jos jedna tema nece doneti boljitak po tom pitanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano Februar 7, 2014 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.google.rs/search?site=&source=hp&ei=6rT0UuOYNobtswaZyYEw&q=razlika+mc+i+mk&oq=razlika+mc&gs_l=mobile-gws-hp.1.0.0i22i30l2j0i22i10i30l2j0i22i30.6819.13903.0.21623.12.9.0.3.3.0.655.1870.0j2j2j0j1j1.6.0....0...1c.1.34.mobile-gws-hp..3.9.1978.oih4fRinc6Q Znači Google... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
angelussrb 0 Napisano Februar 7, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Padinska skela, Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prelistaj forum prvo. Imas i pretragu pa pregledaj teme koje te zanimaju pre nego sto ih postavis. Ova tema je nasiroko prezvakana...i to skoro. Na search kad sam trazio, izlazilo je razno s...., samo to nisam video. Sto opet nije razlog da se neko onako ponasa, vec ume lepo da kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
angelussrb 0 Napisano Februar 7, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Padinska skela, Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.google.rs...978.oih4fRinc6Q Znači Google... Inace, hvala za link, oma sam nasao na ovom forumu tu temu. TY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Februar 7, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Sto opet nije razlog da se neko onako ponasa, vec ume lepo da kaze. Bez ljutnje mogao si ovako da počneš temu - Izvinjavam se ako ova tema već postoji ali ja je nisam pronašao mene zanima ......... I već bi te neko uputio a i što kolega reče Google je čudo. A ono što sam napisao u prvom postu citirana je čuvena rečenica iz jednog našeg filma i sve je trebalo da ima šaljiv karakter ali neko to nije tako ukapirao pa krenuo malo oštrije kao kolega NIKI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
angelussrb 0 Napisano Februar 7, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Padinska skela, Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema frke! Nego me jos zanima ako moze neko da mi kaze ko bi trebalo da mi odobri moto klub? Sa kime bih trebao da se vidim prethodno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Februar 7, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba da se vidis sa ortacima iz kraja sa kojima se inace vozis, popijete pivo i smislite ime za klub. Od tog trenutka budite druga a mozda nekima i jedina porodica jedni drugima. Bar bih ja tako uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Mart 5, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad zavisi - ako hoćeš da praviš MC, onda pre nego što se vidiš sa ortacima, moraš da popričaš sa Vladislavom Petkovićem (tel: 011/3061-519). Tek ako ti on odobri da možeš da praviš MC i dodeli ti slobodnu teritoriju, onda pričaš sa ortacima i idete u dalju realizaciju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Mart 5, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan zašto njega da pitam? http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B_%D0%94%D0%B8%D1%81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Mart 5, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pokvari mi zajebanciju... Druže mrle, što ne pusti da vidimo hoće li biti "ozbiljnih" pokušaja da se kontaktira čika Dis? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 5, 2014 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan zašto njega da pitam?http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2_%D0%9F%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B_%D0%94%D0%B8%D1%81 Pokvari mi zajebanciju... Druže mrle, što ne pusti da vidimo hoće li biti "ozbiljnih" pokušaja da se kontaktira čika Dis? :D A tek telefon :lol: :lol: http://www.restitucija.gov.rs/kontakt.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
angelussrb 0 Napisano Mart 13, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Padinska skela, Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Delujem li ja stvarno kao neko ko bi naseo na nesto takvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano April 10, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Svet/456932/U-Bosni-hapstenje-motorista-zbog-prodaje-droge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...