božoZG 0 Napisano Februar 3, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan dakle trebao bi ako netko ima ili zna nekoga ko ima prednju felgu 17-icu sa ilio bez DISKOVA i prednju vilicu za isti model,koja bi bila cijena i kakva su vaša iskustva sa slanjem u drugu državu. Unaprijed hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 229 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan http://www.tdm-oldmoto.com/ Za početak,vidi kod Davora,ima puno toga,i ja sam uzimao,dobre su mu cene. Ako nema,pitaj za Rudija iz orahovice,ima jako puno delova za starije Kawe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 4, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam od starijeg tipa sa jednim diskom i tocak i viljusku,ali nista nije isto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...