boban(guga) 293 Napisano Septembar 6, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se ti iskupaj i odmori pa kad dodjes videcemo sta cemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Posto je Sumi do petnaestog na odmoru ako cemo da se time rukovodimo ostaje nam nadolazeci vikend na raspolaganju!!! Na jedan dan i rostilj ili kotlic mozemo da se skupimo bilo gde! Ajde da pocnemo da se prijavljujemo ko je za a mesto cemo dogovoriti usput i da se vidimo Boze zdravlja za vikend! 1. Scorpija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi u subotu lepo vreme najavljuju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Septembar 7, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odlucismo li za mesto okupljanja?U svakom slucaju potrudicu se za ucestvujem 2.Konstruktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Jbg.jel vi hocete da se okupimo ili mlatimo praznu slamu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 9, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan isto se pitam.. vikend moze i posle 15-tog. ali koliko vidim kandidata puuuno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 9, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ja ocu Djole ali ne mogu da obecam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 9, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ја бих веооомааа било шта, 'фала Богу имам сад чиме, једино не могу сад за викенд Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Septembar 10, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi se cini da smo mi sa nasim okupljanjima zavrsili,te ovaj moze sad za vikend te drugi nemoze za sledeci vikend! Ko hoce nadje nacin ko nece nadje izgovor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Septembar 10, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ima najavljena gulašijada na Srebrnom jezeru. Treba samo da se dođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Septembar 11, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ko hoce nadje nacin ko nece nadje izgovor!!! Није изговор, бар не код мене. Толико људи нисам, на моју велику жалост, имао прилике да упознам, да се подружим с њима. Фали ми, искрено! ima najavljena gulašijada na Srebrnom jezeru. Treba samo da se dođe. Кад је то? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Septembar 11, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Gulasijada kortizacija 500 din.organizuje BJB Subota, 19 Septembar 2015 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 12, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/110555-bjb-gulaš-v/#entry1772565 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 14, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ovde nema jasne ideje. Da li mi pravimo Skup ili se viđamo na nekom drugom mestu? A kako mi se čini nijedno od ta dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Septembar 14, 2015 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose ni vidjanje na ovom gulasu,mada ja u subotu ne mogu verovatno ali koliko vidim bice neka organizacija i u petak uvece,opet nema nista dok mi ne okrenemo prasence sami,ne znam sta da vam kazem drugari,ne znam kakvo je ovo vreme doslo,samo znam da ne valja kad ne mozes sa dragim ljudima da se vidis 1-2 dana u godini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Septembar 21, 2015 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Maj 30, 2018 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo, čini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 30, 2018 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Mitlar je napisao: Колико је остало МЗ-јаша? ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Maj 31, 2018 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je sređen i vozi se, kada se ima vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jul 3, 2018 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan da se prebrojimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 3, 2018 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikoga, umreo MZ Svet.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas,vozim mz i vozicu ga sigurno jos dugo godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sezona je, valjda se neko i vozi, komp kad mora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spooky14 31 Napisano Jul 4, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: MZ TS 250/1, Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Mz je najbolji motor. Ja sam mz kupio zato sto je bio bas jeftin, zapusten, kad sam ga malo sredio video sam da je to neunistiv motor. U pocetku sam hteo da ga sredim pa da zamenim za nesto novije, medjutim ovaj motor ostaje kod mene. Vozim stalno kad imam goriva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Jul 4, 2018 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na pocetku sezone napravio neke kilometre al sad motor uglavnom stoji pokriven i ceka da se vreme prolepsa. Planirao sam da se provozam po srbiji,mozda do Crne Gore da se okupam u moru al mi se ne vozi po kiši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...