dule CG 236 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan mrxfon procitao sam tvoj putopis jos ranije, i sve je fino napisano, a mjesta su prva liga evo ja sam sad od prilike nesto na brzaka izsvaro na mapi , kuda bi isli, dosta se sa tvojom pricom poklapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza79 34 Napisano Februar 3, 2014 U prolazu, 42 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 '93-Otis`o za plocice, Yamaha TDM 900 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Urban Cruiser obzirom na tvoju masinu,sasvim realno! Sa gore pomenutom masinom, obisao sam skoro identicnu rutu proslog avgusta s tim sto sam ja iz Banjaluke uklopio i motorijadu u Kastelu (HR) pa sam jadranskom magistralom do Umaga. Od umaga sam isao trst-venecija-vicenca-sirmione-brescia-bormio-canasei-cortina d`ampeco-lienz-grossglockner-trst-umag-banjaluka. O prevojima na samim alpama necu nista da ti pisem jer mislim da ih ne mozes sve obici u jednoj turi ali isto tako neces puno ni pogrijesiti kad odaberes koje ces prelaziti, svi su extra. Vidim da planiras rutu kontra od moje pa ces iz grossglocknera za italiju. Poslije lienza, prije same granice izmedju austrije i italije, ima benzinska pumpa. Tu toci gorivo jer cim predjes u italiju tamo je za 40 euro centi skuplje . Ono sto bih ti ja preporucio da ni po koju cijenu ne propustis da vidis Sirmione, mali gradic na poluostrvu jezera garda (Lago di Garda)... ja sam bio odusevljen i planiram jos jednom da ga obidjem. Evo par statistickih detalja: -ukupno sam presao oko 3500 km, -bio 12 dana na putu, -hranio se kako sam stigao. Kupovao sam konzerviranu hranu, jeo po restoranima, hotelima, a od kuce ponio kulen, prsut i slaninu , - spavao po kampovima, hotelima i privatnom smjestaju u primorju - potrosio okruglih 600 evra Dakle nisam se nesto razbacivao parama ali nisam ni stedio (morao sam probati u istri tartufe ) i to uopste nije mnogo para. Tu su uracunate i sve putarine sa gorivom. E sad, ja sam dio puta vozio u drustvu, a dio sam sam i mogu ti reci da mi nije dosadno bilo voziti vec kad stignes na prenociste onda mi je bilo malo bezveze jer nemam s kim pivu da popijem. U svakom slucaju ima se sta vidjeti i prozivjeti, uzivaces to je garantovano. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 4, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan hvala na informacijama, bas si me obradovao sa ovliko potrosenih para reci mi kad je smjesta u pitanju , koja je bila cijena, sta sve nude ti kampovi , i gdje je bolje traziti smjestaj u gradi ili malo van njega ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Mene je izaslo nesto vise, jer sam isao sa devojkom, ali ispod 1000e za nekih 7-8 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su inace iskustva sa kampovanjem i nocenjem po Evropi? Koje su jeftinije varijante? Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Po mom iskustvu, kampovi po ovoj oblasti su prilicno skupi, a i od vremena ti dosta zavisi da li ces moci u kamp ili ne. Vreme se gore brzo promeni. Mi smo spavali u jednom kampu ispod Grossglockner-a i mogu ti reci da je uvece bilo hladno iako je preko dana bilo 35 stepeni. I jos nesto, svratili smo u brdo kampova koji su bili popunjeni ili ne primaju/nemaju mesta za satore, samo za prikolice ili bungalovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan a koja je cijena bungalova , ili privatnih smjestaja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jomar 55 Napisano Februar 5, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda Crosstourer 1200 x Prijavi odgovor kao problematičan evo da se i ja uključim u ovu temu.... krajem 7. mjeseca planiram obici neke prijatelje po europi, pa usput malo obići i alpe.... i mene kao i duleta zanima koja je cijena smiještaja, bungalova, kampova i sličnih prenoćišta? Moja tura bi trebala ići ovako.... Mostar - Zagreb - Villach - Bormio - Montreux - Ulm - Linz - Zagreb - Mostar. Ako neko ima kakav prijedlog, što obići na gore navedenoj turi, gdje jeftino natočiti benzin, jeftino pojesti i spavati, neka kaže:)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan sve sto je jeftino, to nas zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jomar 55 Napisano Februar 5, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda Crosstourer 1200 x Prijavi odgovor kao problematičan Pare nisu problem, para nema!:-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Too Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan a koja je cijena bungalova , ili privatnih smjestaja ? Nas je po osobi na Alpima smestaj izlazio izmedju 20-35e po osobi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan moramo se nekako uklapati u to, a znas li sta o smjestaju u Veneciji, jel tesko naci, da li tamo ima negdje u blizini kamp ili moramo traziti neki hotel ili privatni smjestaj ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se ranije raspitivao o tome..najbolje je da nadjes smestaj u mestu da kazem preko puta Venecije..na M se zove cini mi se..tu se negde i hvata onaj brodic e sad, to je bila varijanta da se ide kolima..za motor je mozda neka drugacija varijanta bolja, nisam bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 6, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je naci smestaj u Lido di Jesolo, to je oko 40 km od Venecije a u Veneciju otici vozom obici je peske, gondolom i nazad voz ili autobus. Osim smestaja i parking je u Veneciji papren i misaona imenica cak i za motore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Februar 6, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Smestaj u bungalovima, u kampu, je najbolja/najjeftinija varijanta, ali samo ako vas ima vise od 2, posto su bungalovi u najvecem broju slucajeva za 4. Isto tako, isplativije je ako je moguce ostati barem 2 dana na istom mestu...u tom slucaju, racuna se samo zakup bungalova 2 dana i 1 finalno ciscenje (negde ne postoji varijanta da sami ocistite bungalov). Mi smo u septembru bili u Toscani i Alpima, nocili smo na Lago di Garda u bungalovima (mobile home)...zakup je bio 47€, a ciscenje 25€. Inace fenomenalan bungalov sa 2 spavace sobe, dnevnom sobom, trpezarijom, kuhinjom, kupatilom, terasom....na samoj plazi...odlican kamp sa svim mogucim sadrzajima...Bilo nas je troje...75€/3...da nas je bilo 4 bilo bi ispod 20€ po osobi sto ne moze jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mestre se zove mesto Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Februar 6, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se ranije raspitivao o tome..najbolje je da nadjes smestaj u mestu da kazem preko puta Venecije..na M se zove cini mi se..tu se negde i hvata onaj brodic e sad, to je bila varijanta da se ide kolima..za motor je mozda neka drugacija varijanta bolja, nisam bio Ovo je odlican hotel u blizini Venecije koji mogu da preporucim i nije bio skup - ispod 60 EUR pocetkom septembra prosle godine (dvokrevetna soba sa doruckom): https://www.booking....9-08;interval=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je naci smestaj u Lido di Jesolo, to je oko 40 km od Venecije a u Veneciju otici vozom obici je peske, gondolom i nazad voz ili autobus. Osim smestaja i parking je u Veneciji papren i misaona imenica cak i za motore! E tako bi nam bilo najbolje, da se ne vucaramo sa opremom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan a trebalo bi da nas ide cetvoro, tako da cemo imati prednosti kad su kampovi u pitanju. Hvala za informacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silverblack 6 Napisano Februar 12, 2014 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beocin Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Već mesecima kujem planove za Alpe.Kad? Kako? S kim? Bilo bi super da razmenimo ideje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 12, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Dule CG i ja smo se okvirno dogovorili, 27. ili 28.jul datum polaska, 8 dana tura, budzet 100 eura po danu... ja imam jos jednog ili dvojicu drugova koji bi isli ali sad ne mogu da se izjasne o datumu a je nemam lufta zbog posla da menjam datum polaska. Ako odgovara dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silverblack 6 Napisano Februar 14, 2014 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beocin Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici. Konačnu odluku o tome da li ću moći da vam se pridružim u pustlovini znaću tek sredinom ili krajem maja meseca kada mi stigne raspored o godišnjim odmorima. Nadam se da ce biti uredu ali još uvek ne mogu biti u potpunosti siguran. Čujemo se a možda se i vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 14, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan ako budes dolazio u CG javi se da popijemo po koju . pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 14, 2014 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ako te put odnese u Bohinj (cca 25 km iz glavnog tranzitnog avtoputa Ljubljana-Jesenice), predlažem ti povoljan smeštaj kod mog prijatelja Andreja. Evo ponude za ovu sezonu: PONUDBA_BOHINJ_14.pdf i lokacija: http://goo.gl/maps/a5c6v Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...