aca-pn 6447 Napisano Januar 30, 2014 (promenjeno) Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem pantalone Modeka, velicina L, za visinu oko 180cm, tezinu oko 70-80kg. Pantalone imaju Reissa membranu, pa ne propustaju vodu, kao i postavu koja se skida. Takodje se skidaju i tregeri (ja ih nikad nisam nosio). Vise su za prolece/jesen/zimu nego za leto, jer su dosta tople - ovo uzmite sa rezervom, ja ne podnosim vrucinu na nogama, pa ih leti nisam nosio, ali moj drug nosi skoro iste takve celo leto (ne znam kako izdzava ). Na sedalnom delu su presvucene materijalom protiv klizanja na sedistu, na kolenima je koza. Na kolenima su bili protektori koje sam izvadio i izgubio (ima dzepova za protektore ko hoce da ubaci). Na kukovima su sundjerasti protektori. Cena 4000 din. Mere pantalona: Obim struka 98cm max, duzina nogavica sa unutrasnje strane 82, komplet visina pantalona od struka do kraja nogavice, mereno sa spoljne strane 108 cm tel 064 255 96 26 Promenio Januar 30, 2014 član aca-pn 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6447 Napisano Januar 30, 2014 Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam i protektore za kolena, tako da idu i oni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6447 Napisano Februar 1, 2014 Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prodate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...