Cone12345 21 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 250ie/Kawa er6f Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi neki lepak kojim bih mogao da zalepim retrovizor, otisao mu je navoj, probali smo da narezemo drugi al nema leka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Mart 30, 2019 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan @Cone12345 A da probas Bison dvokomponentni, lepio sam sarke na laptopu njime, dosta naprezanja i otvaranje svaki dan po 2-3x i dalje je ok. Pa ce verovatno drzati i retrovizor kada drzi ovo. Imas dva sprica, pomesas to i cepaj, cini mi se da je bio oko 800 kinti.A ima i jeftinija varijanta, neki super lepak koji ne izbeli kada se osusi i soda bikarbona preko, zakove u sekundi, samo pazi na prste, ne skida se bas jednostavno. Sent from my PLK-L01 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17383 Napisano Mart 30, 2019 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, lakistrike95 said: @Cone12345 A da probas Bison dvokomponentni, lepio sam sarke na laptopu njime, dosta naprezanja i otvaranje svaki dan po 2-3x i dalje je ok. Pa ce verovatno drzati i retrovizor kada drzi ovo. Imas dva sprica, pomesas to i cepaj, cini mi se da je bio oko 800 kinti. A ima i jeftinija varijanta, neki super lepak koji ne izbeli kada se osusi i soda bikarbona preko, zakove u sekundi, samo pazi na prste, ne skida se bas jednostavno. Sent from my PLK-L01 using Tapatalk Razmisljam se i ja za taj bison ali ovo nanosenje pascofixa deluje jednostavnije nego da se muti dvokomponentni i onda nanosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4789 Napisano April 1, 2019 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 3/29/2019 at 10:05 PM, Cone12345 said: Ljudi treba mi neki lepak kojim bih mogao da zalepim retrovizor, otisao mu je navoj, probali smo da narezemo drugi al nema leka... Kod strugara da ti prereze navoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...