Pablo 1831 Napisano Mart 30, 2006 Vlasnik sajta, 5356 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zapoceli smo diskusiju o tome da bi bilo super kad bismo napravili par spotova za TV u kojima bismo demonstrirali konkretne situacije u kojima: a) automobilisti svojim akcijama direktno ugrozavaju motoriste, b) motoristi svojom voznjom uzrokuju potencijalnu nesrecu, c) nenosenje kacige znacajno povecava sansu za smrtonosni ishod prilikom nesreca... Dajte ideje kako bi scenario tih spotova mogao da izgleda. Uzdrzite se od off topic diskusija, odmah da vas upozorim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9598 Napisano Mart 30, 2006 Drug član, 4401 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljeja je najbolja da se da ljudima slika iz saobracaja tj. da se monitira kamera na motor ili kacigu i normalno da se vozi po gradu ALI PO PROPISIMA.Bez preticanja sa desne strane,na punoj liniji i tome slicno.Pa kad se sakupi dosta materijala onda se predje na auto put(ali opet da se vozi p propisima).I tako neki neci misliti da je sve ovo porpaganda sa montazom i u korist motoristima. Isto tako morate da propagirate da pice i razne opojne droge neidu sa dva tocka.A da o opremi nepricam kao i tablicama.Da neduzim ja zivim na kraju sveta i ovde su zakoni i kazne rigorozne sto se tice svega navedenog pa sam navikao na sve to tako kad dodjem u BGD sve mi je malo cudno.Jer te automobili izguravaju iz tvoje trake,klinci sa skuterima izmedju auta i tome slicno.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 30, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi se to sve skupilo vise bi bilo kao kratak film a ne spot. Gde vi to mislite da pustite a da vidi cela zemlja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 30, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan -Samo bih pomenuo statisticki najcesci auto-moto udes. To je skretanje auta u levo kada mu motor dolazi u susret. Krivica je cesto obostrana. Auto skrene, a nema prednost, a motorcikl ide prebrzo, tako da automobilista smatra da ima vremena. Evo jos skakljivih situacija. -Vozac auta otvara vrata, isred motorcikliste -Motorcikl klizne u desnoj krivini i sece put automobilu koji nailazi -Nedovoljno rastojanje bilo vozaca motora ili auta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 3, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi trebalo pokazati neku statistiku, upozoriti na opasnost i navesti najcesce greske vozaca. I naravno skrenuti paznju na zastitu. Mislim da svo to montiranje nije potrebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 3, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Evo primera koga se ja lichno pribojavam: Posto "jezdim" Bulevarom, a kod Tashmajdanskog parka parkirani automobili do staze za peshake pod 90" u odnosu na ulicu, pa kada krenu da se isparkiravaju zadnjim delom automobila unazad, a nemaju dobru preglednost zbog drugog pakiranog auta sa njegove desne strane...i to krenu bash naglo!! Sigurno znate tu situaciju! Dorbo,mislim da je to potencijalna opasnost vishe za skuterashe zbog male brzine kojom se krecu i samim tim potrebom da idu u krajnje desnom takom ali moramo i na njih da pazimo...Ipak su to nasha "mladja braca",zar ne? I naravno, nichim najavljeno pravljenje polukruznog okretanja!! STRAH!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano April 3, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan I naravno' date=' nichim najavljeno pravljenje polukruznog okretanja!! STRAH!!![/quote'] tim sistemom je Dejo Savicevic zamalo poginuo prije par mjeseci. slazem se da se treba napravit kampanja neka, al mislim da je isto dobar onaj snimak sto sam link postavio na drugom topicu, ne znam jeste li ga odgledali... odlican je i moze da posluzi ovoj svrsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 3, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan slazem se da se treba napravit kampanja neka' date=' al mislim da je isto dobar onaj snimak sto sam link postavio na drugom topicu, ne znam jeste li ga odgledali... odlican je i moze da posluzi ovoj svrsi[/quote'] Film je odlican, ali se nebi smeo kopirati. Moze se iskoristiti ideja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 4, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1. Montaza je neophodna. Amatersku produkciju nece pustiti ni jedna ozbiljna televizija. 2. Snimanje mora biti obavljeno u Beta ili u DV formatu. 3. Ma koji snimak duzi od cca 10sekundi ni jedna gledanija televizija nece pustiti besplatno, makar se bavio i gladnima u Africi. 4. Snimak ne treba da prikazuje nista sto nije politicki korektno, dakle nikakve stuntove, nikakvu voznju mimo propisa. 5. Da bi se vrteo, snimak mora da bude sadrzinski i vizuelno atraktivan. 6. Da bi se vrteo, potrebna je saglasnost marketinga i vlasnika televizije. 7. Skoro je sigurno da je za emitovanje neophodna podrska gradskog sekretarijata za saobracaj, SUPa ili neke druge institucije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano April 4, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Autoput. 2 trake, 3ca zaustavna, zuta. Baba sa Yugom 45, sa 40km/h iz desne trake prelazi lagano u levu sa sve upaljenim migavcem kako bi pretekla dedu u Wartburgu (bez golfovog motora) koji vozi 30km/h jer ne moze visse. Baba uredno gleda u retrovizor i videvssi 1 svetlo u daljini misli da je to sismish, beli orao, kuca u Sremccici, avion, avganistanski hrt itd.. itd.... a to je biker sa 200km/h koji videvsi babu dize motor na prednji tocak...ili ne stizze ni da prikocci...ili ide 120km/h...svejedno.... 2. Ovo sto je Yoman rekao. Extra opasno. Na kolovoz, pri isparkiravanju sa trotoara, pod 90 stepeni izlazi vozilo preko pola svoje duzine dok vozac nije u stanju da osmotri kolovoz ...sta sad ima da ga osmatra kad mu se u gepek vec zakucalo 5 motora....? 3. Extra naglo kocenje taxista da pokupi stranke, bez gledanja u retrovizor, bez migavca....ovde je vec diskutrabilno "drzanje odstojanja", ali je bezobrazluk bezobrazluk! 4. Skretanje vozila u levu stranu u ulicu pod npr 90 stepeni, odnosno vozac ne gleda u retrovizor kad se prestrojava. Mislim da je OVO uz ono sto je CALE rekao,(skretanje u levo vozaca ispred motoriste) koji se krece suprotnim smerom i sece put motoristu, prema statistikama koje sam citao u USA definitivno, a verujem i u svetu medju prvim uzrocima sudara "kaveza" i motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 4, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A zasto ne bi ste otisli u ministarstvo saobracaja ili neku drugu nadlezznu instituciju, i zatrazili od njih konkretnu pomoc? U zemlji Srbiji sve sto je u necijem politickom interesu, moze da se zavrsi. (ono kao ministar se provoza skuterom po gradu, kao pocetak kampanje bezbednosti u saobracaju, bla, bla... itd..) Mada ovde je i narod malo zadrt, a i motori su se pojlavili tek u skorije vreme malo intenzivnje u gradu.Vozaci automobila cudno gledaju na nas motoriste, jer kapiraju da svako ko vozi dva tocka, ima kacigu, ispod nje nema nista...tj kapiraju nas ko bolide i tako se i ophode prema nama u saobracaju, po sistemu-ah vidi motorista, jaci sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 4, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan 3. Extra naglo kocenje taxista da pokupi stranke' date=' bez gledanja u retrovizor, bez migavca....ovde je vec diskutrabilno "drzanje odstojanja", ali je bezobrazluk bezobrazluk![/quote'] Ovo sam i lincno iskusio vise puta. Ovo sto je Andrej rekao za duzinu od 10 sekundi; mislim da je upravu tako da nam ostaje jedino sa bude vise spotova! Racunajte na mene 100% ako mogu nekako da pomognem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 5, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte na mene 100% ako mogu nekako da pomognem. Ja 'ocu da budem glumac...glavni! i ,za opasne scene'ocu kaskadera Dextera... i ,ka'ce plata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano April 5, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ...nema u ovom filmu sexy scena, polako, bice i tih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 5, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ...nema u ovom filmu sexy scena' date=' polako, bice i tih [/quote'] Kako nema???? Onda nista!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano April 5, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan IMA jedino ako se neko SJEBE s motorom !!!! *hahaha, izvinjavam se posetiocima i nama svima na izrazu al nisam mogao da odolim :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano April 5, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ideja o spotu je odlicna i to bi trebalo videti sa onom emisijom SAT ( mislim da se tako zove ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 12, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Vec nedelju dana nike ne progovara ovde. Jel se desava nesto o ovom pitanju pa ja nisam u toku ili po starom srpskom obivaju tresla se gora rodio se mis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 12, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan tresla se gora rodio se mis? SVE ovo radi samo jedan èovek èiji dan ima samo 24 sata a on ima samo 2 ruke, jednu glavu i 10-èasovno radno vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 12, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan SVE ovo radi samo jedan èovek èiji dan ima samo 24 sata a on ima samo 2 ruke' date=' jednu glavu i 10-èasovno radno vreme...[/quote'] Samo sam pitao da li se desava nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan kolege ja sam novinar. radio sam na tv-u 5 godina. bio sam scenarista dve emisije. znaci ako treba pomoc.... dajte neku osnovnu ideju, ostalo cemo lako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan EEE ti si kolega pobedio....2006.. Ali super sto si novinar, ako se nesto desi do proleca povodom reklamiranja bezbednosti motociklista.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 24, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Odakle ga izvuce , svaka ti cast ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 24, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bar covek hoce da pomogne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 24, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan kolege ja sam novinar. radio sam na tv-u 5 godina. bio sam scenarista dve emisije. znaci ako treba pomoc.... dajte neku osnovnu ideju, ostalo cemo lako. Evo, postoji ideja. Slogan koji bi kod nas bio upotrebljiv mogao bi da glasi: GLEDAJ TRIPUT, čuvaj život ! Ili nešto sasvim drugačije: Napominjem da je u jednoj drugoj temi već bilo reči o ovoj problematici i o ovim spotovima: NISU SVI BAJKERI LOSI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...