Blaza 9753 Napisano Februar 1, 2022 Ne silazi, 2275 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako. Lako ću ja da ga preradim po sebi, ček prvo da ga kupim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1412 Napisano Februar 1, 2022 Zainteresovan, 272 postova Prijavi odgovor kao problematičan A što čiko na tehničkom kaže na te prerade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Februar 1, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, overtone said: A što čiko na tehničkom kaže na te prerade? Играчку вратиш на фабрику и региструјеш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Februar 1, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blaza said: Baš tako. Lako ću ja da ga preradim po sebi, ček prvo da ga kupim... Један од мени заиста фасцинантних прерада! РЕГИСТРОВАН! Promenio Februar 1, 2022 član Učitelj Splinter dodavanje slike 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1412 Napisano Februar 1, 2022 Zainteresovan, 272 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neko ko čita ovu temu pomislio bi da harleyasi zadnji dinar daju na motor pa nemaju za mobitel sa poštenom kamerom Šalu na stranu, lijep je ovaj sporty...slabo se vidi ali rekao bi da je hardtail prerada, gradele odzada, spušten volan, retrovizori, forward kontrole, airbox, auspusi, springer solo sjedalo... Slobodno dajte još koju sliju i malo detalja ako imate. Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Februar 2, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, overtone said: Neko ko čita ovu temu pomislio bi da harleyasi zadnji dinar daju na motor pa nemaju za mobitel sa poštenom kamerom Šalu na stranu, lijep je ovaj sporty...slabo se vidi ali rekao bi da je hardtail prerada, gradele odzada, spušten volan, retrovizori, forward kontrole, airbox, auspusi, springer solo sjedalo... Slobodno dajte još koju sliju i malo detalja ako imate. Hvala. Harley Davidson Evolution Hardtail Custom WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Harley Davidson Evolution Hardtail Custom, 1988. godište, Chopper / Cruiser, vozilo prešlo 12900 km, Valjevo. Cena 13.500 € - Motori - Polovni Automobili 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zole Zorule 10 Napisano Februar 3, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 2.2.2022. at 10:06, Učitelj Splinter je napisao: Harley Davidson Evolution Hardtail Custom WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Harley Davidson Evolution Hardtail Custom, 1988. godište, Chopper / Cruiser, vozilo prešlo 12900 km, Valjevo. Cena 13.500 € - Motori - Polovni Automobili Motor je u sobi. To je ljubav. Evo i mog lepotana. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zole Zorule 10 Napisano Februar 3, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1.2.2008. at 9:07, igor-gs je napisao: Kao sto neko rece:"Vozite sta hocete ...vjetar je isti za sve"! Ulagati u sredjivanje HDa je za mene jednako kao ulagati u nekretninu......lijepo je dok se gleda i dok te drugi gledaju ali sustina ostaje ista! Kazem u nekretninu jer extra nabudzen motor i postaje nekretnina i vise vremena provede pozirajuci i cekajuci da neko pridje i da mu se divi! Ja bajkere dijelim na one koji voze i one koji poziraju! Prije sam za dobar putopis nego za dobru preradu! Prljav motor,za mene je pravi motor ! Celave gume su znak da motor sluzi svojoj svrsi! Pravi bajker se javlja vozacu a ne motoru.....bas me nasmijase ti Ameri ! Na kraju se postavlja pitanje da li oni kupuju motor radi voznje ili .......qrce.a! Nema potrebe za tim. Ljudi se dele na dobre i loše, a sve ostale podele su nepotrebne. Svako voli svoj motor i tretira ga u skladu sa svojim karakterom i željama ali svi voze, svi uživaju u njima. U Srbiji se svi javljaju jedni drugima i meni je to super ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1412 Napisano Februar 3, 2022 Zainteresovan, 272 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bezveze ulazit u psihološke analize u temi o motoru. Šta kažete na novog sportstera? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Mart 21, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Продужена регистрација до `````2023. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 557 Napisano Jul 16, 2022 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan evo slike za one koji ih vole... meni zao da izbrisem a da ne podelim bar ovde 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3963 Napisano Jul 18, 2022 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Posle japanaskih rednih 4 resio sam da pod stare dane probam V-2 masinu. Izbor je bio 1500+ ccm. Kategorija koja lagano izumire. Elem posle duzeg trazenja, informisanja I al resih da bude americki, ali HD su mi bili ruzni, jbg stvar ukusa, te pazarih Victory. Firma se rebrendirala u Indian I Po meni izgubila I izgled I sarm, oostali su klonovi HD-a. E sad cene delova za Victory su ,pa slicne ako ne I iste kao I za HD, znaci skuupooo, ali kao sto I reklama kaze- neke stvari nemaju cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3963 Napisano Jul 18, 2022 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je lepsi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Jul 23, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Videh u Budimpesti. Promenio Jul 23, 2022 član djpesic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Octobar 27, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Да освежим тему са две фотке са овогодишњег путешествија по црногорском приморију. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NTA 8 Napisano April 18, 2023 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Anniversary Limited edition Fat Boy S #615/1750 Promenio April 19, 2023 član NTA 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Jul 3, 2023 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan И ове године по старој Србији. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Jul 19, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan И ове године, мало безобразно, по шеталишту Херцег Новог! Одустати од мотора, за мене значи "потписати капитулацију"! Promenio Jul 19, 2023 član Učitelj Splinter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...