sasa umag 11 Napisano Januar 25, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Nakon dosta najava i iscekivanja konacno je i izasla N-103. Vidio sam je prije par dana i uzivo u Trstu. Sada ima unutrasnji suncani vizir,clima confort unutrasnjost,ventilacijski izlaz straga,vizir na brzo skidanje.Tezina kacige je ostala ista u usporedbi sa N-102.Kao i do sada Nolan nije isao na veliku cijenu,tako da je u toj klasi kacige po meni jos uvijek najbolji izbor u odnosu cijene i kvalitete.Naravno da se ne moze usporedjivati sa Shoei ili Schubert,ali je i razlika u cijeni velika.N-103 ima kao i prijasnji model perivu unutrasnjost,pa tko voli nek izvoli. Cijena ove kacige u Trstu je 245 € a u Hrvatskoj oko 290 € Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan koliko su sigurne ove neintegralne kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 25, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan koliko su sigurne ove neintegralne kacige sigurne jesu,ali ne toliko kao integralne.Sve ima svoje prednosti i mane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ova bješe ima integrisan radio modul za komunikaciju ili je to samo poklopac, pa modul može da se kupi naknadno? Vidim N-Com, pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 25, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan isto kao i na 102,dodatna oprema se kupuje posebno,ima nekoliko verzija i cijena. Ne postoji kaciga koja ima takvu funkciju da se to dobije u kompletu a kamoli u cijeni. Jedan od najkvalitetnijih uredjaja za komunikaciju kosta oko 200 € po kacigi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan A da li moze da se Airoh SV55 S uporedi sa Nolanom...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8598 Napisano Januar 25, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan skup je taj n-com, ja imam nolan n 102. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se tezina 103-e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se tezina 103-e? ...Tezina kacige je ostala ista u usporedbi sa N-102.. ccccc... :P ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 25, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se tezina 103-e? 1650g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 25, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan A da li moze da se Airoh SV55 S uporedi sa Nolanom...? po meni je ipak Nolan visa klasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepa kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Januar 25, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Super sto su tamni vizir, tj. naocare ubacili unutra... A steta sto jos uvek nije trokompozitna skoljka... Zato je i teska toliko. Al dobro, treba da ostave nesto i za n104, n105 Za te pare (250-260e) je odlicna. Imao sam n101 i dobro mi se pokazala. Doduse, malo je glomazna i nije bas za R motor, ali je dobra i prakticna za putovanje. Jako je bitno i koja je verzija u okviru generacije. Recimo moja n101 je imala onu noise reduction 'kragnu' odozdo koje je maltene dodirivala vrat i nije propustala buku, dok znam druge n101 koje nisu to imale i vlasnici su se zalili na buku... Sve u svemu, za te pare je odlicna turing kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se tezina 103-e? ...Tezina kacige je ostala ista u usporedbi sa N-102.. ccccc... :P ;D ;D ;D ;D Pa dobro koliko je teska 102-a? Da si me pitao za 101, ja bih ti rekao cek da vidim u koferu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...