Aleksandar NS 141 Napisano April 30, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Dugo ne komentarisana tema.. Pa da je malo osvežim Nemam tako dugo trajuću ljubav prema motorima, kao možda većina ovde, relativno sam kasno počeo..sa 25,26god., i to sasvim slučajno! U teškoj depresiji koja me zadesila tog jednog leta, lepog dana.. me drugar izvukao iz kuće i seo na Malagutija Medisona,.. prvi put dosta bojažljivo pristadoh uz njegovo ohrabrenje: ''prijaće ti vožnja''.. Ali, vrlo brzo sam se opustio i počeo da uživam, što me veoma iznenadilo, jer sam baš baš bio u bedaku u tom periodu! Onog trenutka kad smo se popeli na F.Goru i bukvalno mileli putevima uz polja pšenice, suncokreta, jezera i brda i dolina... Skontao sam.. Da je zivot lep, da Nije sve tako crno i da mi taj trenutak niko ne može pokvariti! Došlo je mojih 5min da se opustim... .. Sve ružno je prošlo a eto par godina posle toga i jedan, dva motora... Sada svojih 5min izguštavam Kad god mogu, bilo leto,bila zima.. Motor je tu i samo laganezi, polako i uživaj! Videvši u gradu ekipu iz MSC i prateći ovaj forum, sve je još dodatno dobilo na veličini .. Tako da na kraju balade? Ja vozim motor jer se osećam bolje! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 30, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ето драго нам је да си због нас још одлучнији да останеш и уживаш на мотору!!! Видимо се комшо ових дана поново!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jun 14, 2014 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja verovatno zbog one gomile amazonki mada vise mi ni to nije trip,ne znam sve vise samo od tacke A do tacke B ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 14, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ти си сад удата жена,кућа,пос'о,пос'о кућа!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jun 15, 2014 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan NIKADA!!! Samo je mesto $#/%=()/?=)/* popunjeno pa više nisam interesantna za druženje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jun 15, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To ti kažeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 15, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi pa to nam se Suncica vratila, jeli Sunce pa zasto ti vozis dvotockasa . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš_014 1 Napisano Jun 15, 2014 U prolazu, 16 postova Lokacija: Mionica Motocikl: Yamaha Virago 535, Vespa T5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim zato sto hoce dusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da bi Rumbi riknuo pejsmejker zbog mojih roze carapica kad vozim po kisi ... Mislim realno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jun 17, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da bi Rumbi riknuo pejsmejker zbog mojih roze carapica kad vozim po kisi ... Mislim realno ... Што је то лепо кад млада дама брине за твоје (моје) добро... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da bi Rumbi riknuo pejsmejker zbog mojih roze carapica kad vozim po kisi ... Mislim realno ... Што је то лепо кад млада дама брине за твоје (моје) добро... Pa naravno,nego da ne idemo vise u off,vozim zato sto svuda lakse stignem,brze,a posto mi je kofer vecito krcat raznim zenskim glupostima moram da setam kacigu i onda delujem opasno!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan a posto mi je kofer vecito krcat raznim zenskim glupostima moram da setam kacigu i onda delujem opasno!!! Onda nađi dečkića sa normalnim motorom, u koji može da stane kaciga, a ne sa Perseom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 18, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Vozimo motore jer smo MOZGA BEZ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...