Jump to content

Moto Zajednica

Prvi motor: Qingqi 125 2D ili QM200GY - B(A) ?

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

*Trazio sam po forumu da li postoji ovakva tema i nisam nasao, tako da ako postoji, izvinjavam se*

Pozdrav svima...

Za svoj prvi motor se razmisljam izmedju ova 2 kineza... Qingqi 125 2D i QM200GY - B(A)

Za Qingqi 125 2D sam procitao celu temu (svih 15 strana), a za QM200GY - B(A) od prilike prvih 15 i poslednjih 15, i pravo da vam kazem... skroz sam se pogubio :D

Visok sam 175 i imam 100 kila... s'tim sto kilazu smanjujem :D

Motor bi mi sluzio kao i vecini sto sluzi kao prevozno sredstvo i po gradu i van grada, pa bih vam bas bio zahvalan na pomoci :)

Stavio sam i mogucnost glasanja, pa da vidimo cija majka crnu vunu prede... :D

Izgleda da ne umem da napravim glasanje :D Pa ako moze neko od administratora to da napravi, cisto da bude mozda malo jasnija i interesantnija tema...

Hvala :)

Promenio član GrayFire

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Mislim da postoji 2D od 200cc, njega bih ti preporučio u svakom slučaju, slab je i on al je 125cc baš preslab. Isto važi i QM200GY - B(A), postoji i 125cc verzija, preporučujem ovu jaču.

Što se svega ostalog tiče skoro su isti, ono u čemu ima razlike, visina sjedišta i položaj u vožnji, je individualno i to možeš otkrit koji ti više odgovara tek kad sjedneš i na jedan i na drugi i napraviš krug.

Iz iskustva ti mogu reći da je QM200GY - B(A) ultra neudoban kada imaš nekoga pozadi na sjedištu, jer sjediš skoro na rezervoaru, inače kad si sam i sjediš na sredini onog širokog djela sjedišta skroz je ok

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX600F '01

Mogu ti reci da sam sa 2D imao bas dosta km, nikad ni najmanji problem a ni utrnuta guzica 0takoje.gif

O snazi ne treba ni raspravljati, ipak je to 4t masina od 125/200cc, ali za neko skromno uzivanje je sasvim dovoljno, malo trosi a puno uzivanja daje 0takoje.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja