GrayFire 3 Napisano Januar 24, 2014 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan *Trazio sam po forumu da li postoji ovakva tema i nisam nasao, tako da ako postoji, izvinjavam se* Pozdrav svima... Za svoj prvi motor se razmisljam izmedju ova 2 kineza... Qingqi 125 2D i QM200GY - B(A) Za Qingqi 125 2D sam procitao celu temu (svih 15 strana), a za QM200GY - B(A) od prilike prvih 15 i poslednjih 15, i pravo da vam kazem... skroz sam se pogubio Visok sam 175 i imam 100 kila... s'tim sto kilazu smanjujem Motor bi mi sluzio kao i vecini sto sluzi kao prevozno sredstvo i po gradu i van grada, pa bih vam bas bio zahvalan na pomoci Stavio sam i mogucnost glasanja, pa da vidimo cija majka crnu vunu prede... Izgleda da ne umem da napravim glasanje Pa ako moze neko od administratora to da napravi, cisto da bude mozda malo jasnija i interesantnija tema... Hvala Promenio Januar 24, 2014 član GrayFire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 24, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da postoji 2D od 200cc, njega bih ti preporučio u svakom slučaju, slab je i on al je 125cc baš preslab. Isto važi i QM200GY - B(A), postoji i 125cc verzija, preporučujem ovu jaču. Što se svega ostalog tiče skoro su isti, ono u čemu ima razlike, visina sjedišta i položaj u vožnji, je individualno i to možeš otkrit koji ti više odgovara tek kad sjedneš i na jedan i na drugi i napraviš krug. Iz iskustva ti mogu reći da je QM200GY - B(A) ultra neudoban kada imaš nekoga pozadi na sjedištu, jer sjediš skoro na rezervoaru, inače kad si sam i sjediš na sredini onog širokog djela sjedišta skroz je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Januar 24, 2014 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti reci da sam sa 2D imao bas dosta km, nikad ni najmanji problem a ni utrnuta guzica O snazi ne treba ni raspravljati, ipak je to 4t masina od 125/200cc, ali za neko skromno uzivanje je sasvim dovoljno, malo trosi a puno uzivanja daje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...