Dragan192 8 Napisano Mart 15, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha yzf 750r Prijavi odgovor kao problematičan Majstor odustao od popravke motora. Kaze nema vremena da se ''bahce'' oko njega. Tako da sam u potrazi za novim majstorom, po mogucnosti da je iz Sremske Mitrovice, posto mi je nezgodno za prevoz motora na neke dalje relacije. pazi,mogu ja da dodjem ako imas alat garazu,vremena..ali ce te boleti,,ruke i dolazak.. mada...sigurnije da gu doteras da ti to resim..po nekad tako idem i ceprkam posle drugih,a to traje li traje..dok ispravis tudje brljotine.... p.s. ja se kladim da ga namestam sa starim karbovima da radi ko doxa Juce sam oterao motor kod drugog majstora.Nije mi nista sigurno obecao da ce uspeti da ga popravi ali ce pokusati sve sto moze. Danas pocinje da ga radi pa ce mi ovih dana javiti da li moze da ga popravi ili ne. Ako ne uspe nista da uradi cujemo se sledece nedelje, pa bih ja doterao motor u Novu Pazovu da ga pogledas ako budes imao vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan192 8 Napisano Mart 26, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha yzf 750r Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako. Motor sam pre nedelju dana oterao kod drugog majstora.Onaj prethodni majstor je namontirao one karburatore sto sam kupio i tako sam ga i preuzeo od njega. Ovaj novi majstor je palio motor ovih dana i rekao mi je da motor dimi i da neravnomerno radi pa je odlucio da delove sa tih novih karburatora napakuje ne one stare karburatore. Medjutim, kada je otvorio te nove karburatore video je da ti karburatori uopste ne odgovaraju za moj motor. Spolja su potpuno isti kao oni moji stari ali unutrasnji raspored dizni i jos nekih delova nije kao kod mojih. Rece mi da je to verovatno zbog toga sto ti novi karbovi nisu isto godiste kao moji pa zato ne odgovaraju za moj motor, iako su potpuno ispravni. Ali to nije sve sto me je zadesilo ovih dana. Kada je majstor danas otvorio one moje stare karburatore video je da u njma fali delova, tacnije dve dizne i jedna membrana. E sad, da li je to onaj prethodni majstor prilikom pregleda tih karburatora zaboravio da vrati te delove, ili je nesto drugo u pitanju saznacu sutra, posto sam ga veceras zvao ali se nije javio. A sta dalje da radim...nemam pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 26, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Brate gde samo uspes da nadjes te strucnjake od majstora.....te karbove sto si uzeo verovatno su od fzr 1000,oni su isti na oko jedina je razlika je u tome da fzr 1000 karburatori imaju vece dizne... Moj ti je savet oteraj ti to kod bokilica ili sase (mcm-racing) i nemas brige.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan192 8 Napisano Mart 29, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha yzf 750r Prijavi odgovor kao problematičan Motor sutra putuje kod kolege Bokilica u Novu Pazovu. Nadam se da ce se ovaj put uraditi nesto. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 30, 2014 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd bas da vidimo )))... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 30, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan motor pali radi,sad ide malo o u detalje,nema da dimi,problem nije ni bio u karbovima,nego dobro sad,, sad imam problem,druge koje je uzeo su jaci sa vecim diznama itd, stari su falicni pola delova fali,ali ok,doskocicu mu naravno evo da uploadujem video pa ...cemo videti,motor stigo oko 1 oko 4 bio ispravan...bar s nadam da ce tako biti do kraja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 30, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 30, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a ovo na kraju snimka ja trokiram posto me ubi neki grip ili prehlada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Mart 30, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan To Boki KRAЉУ!!! За три сата, хахаха мада нисам ни сумљао у тебе!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Mart 30, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan a ovo na kraju snimka ja trokiram posto me ubi neki grip ili prehlada... Па, мора неко да те прештелује... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 30, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma cuti,ja sumnjam neznam odakle da poenem,dal sa kablovima sa kojih skace struja na sve strane,dal sa lulica koje probijaju,dal da pakujem stare ili ove NOVE to jest druge karbove,de da mu turam pumpu za gorivo koje nema,ljudi mislili da je visak...i tako dalje i tako blize,no dobro, polako sad ce to ..nego uzima grdno vreme, ah da..i zica iz kontakt brave za napajanje struje tako zna neki put da pobrljavi...nemoraju uvek karbovi da budu u problemu,mada se ljudi obicno dmah za to uhvate... pa razjebu ispravno detekcija kvara je pola opravke, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Mart 30, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan detekcija kvara je pola opravke, Ево ти идеалана реченица лого за фирме, да се напише поред врата а није лоше и да се одштампа нека мајца. Са задовољством би је носио...!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 31, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jebemliga,pali radi,4ti mal ima problema sas kompresiju ...malih sitnih..al ok,radi prilicno lep i dobro,ostro ko zilet na gasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna ,zna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 628 Napisano Mart 31, 2014 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Boki svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Mart 31, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Igrom slucaja sam se zadesio kod Bokilica kad je radio ovaj motor. Mogu reci samo da ima surov zvuk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 31, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan more doskocismo mu,radi ko sat, e sad...novi karbovi su nesto manji... stari mal veci nekompletni, kompletiro ove,,nove .sutra proba, pa videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilošST 3 Napisano April 1, 2014 U prolazu, 62 postova Lokacija: Бар,Црна Гора Motocikl: Yamaha XTZ 750 SuperTénéré Prijavi odgovor kao problematičan Haha Boki care,nije što si doktor- majstor nego uz to i baš duhovit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan192 8 Napisano April 4, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha yzf 750r Prijavi odgovor kao problematičan I posle nedelju dana mog boravka na bazi Jug u Bujanovcu, veceras sam stigao u Beograd i konacno uspeo da se dokopam interneta i nastavim ovu temu, a sutra idem kod majstor Bokilica po motor. Ono sto dva majstora nisu uspela da rese za skoro tri meseca koliko je motor bio kod njih, Bokilic je uradio za dan. Jos samo sutra da isprobam motor pa da kazem bravo majstore 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan192 8 Napisano April 5, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha yzf 750r Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio kod majstora Bokilica po motor. Seo sam na motor, isprobao ga i odusevio se. Motor vuce ko blesav, cupa ruke iz ramena, ne dimi i ne trokira. Posao u potpunosti odradjen do kraja i krajnje profesionalno. Neka ova moja tema bude svima pokazatelj koliko losi majstori mogu skupo da kostaju jednog bajkera, a sa druge strane koliko je korisno poznavati pravog majstora koji problem resi za dva i po sata. Ovom prilikom bih se jos jednom zahvalio kolegi Bokilicu za ulozen trud jer je covek stvarno ispao korektan i uradio je i vise od onoga sto smo se dogovorili. Sad slobodno mogu da kazem: Bravo majstore 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 9, 2014 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si resio problem a da ce biti resen od strane dr Bokilica nisam ni sumnjao, cini mi se da sam pokusao jos na startu teme da ti kazem da prvo nadjes dobrog majstora a onda kupujes karburatore, no dobro bitno da je problem resen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...