zidar 31 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, nasao sam vistu u Futogu.Neznam nista u vezi njega.Prodavac ga hvali samo mu navodno treba akumulator.Da nije padano sa njega ili da je nesto nedaj boze drugo u pitanju.Koliko sam ja upucen samo je jedan tip imao vistu, mada neznam, mozda ih ima jos.Motor je nekih 2005 g. a tek presao oko 5000.Zamolio bih sve vas koji poznajete motor da mi javite kakav je, jer je sin to nasledio od oca posto je jadnik preminuo.Unapred hvala svima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Januar 18, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je identican motor kao Kinroad XT250-16 ili Sprint princ 250, tako da potrazi ovde na forumu neki od ta 2 motora, paralelni twin, celicni ram, vazdusno hladjenje... jebem li ga prostiji agregat ne moze biti a opet 2 cilindra pa je malo rastereceniji nego singl te kubikaze, ja vozim kinroada vec 2 godine i zadovoljan sam, kol'ko para toliko i muzike, naravno opet bi valjalo da kazes koja je cifra u pitanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...