Milos_ 280 Napisano Mart 29, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako cale oce na svog Focusa da stavi vetrobran...Naravno,ne znamo ko radi vetrobrane po narudzbini tako da mi treba neka adresa ili telefon nekoga ko to radi... Svaka pomoc dobrodosla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 180 Napisano Mart 29, 2006 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na ovaj br.0642847847 Covek se zove Ivan,nalazi se na karaburmi. Radi vetrobrane i vizire za kacige i ostalo od klirita. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Mart 30, 2006 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan a mozes da pogledas na ovoj stranici jedan deo sta je Ivan radio do sada... www.viziri.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Mart 30, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorili smo se oko vizira...cena je 5000 dinara(nije malo,ali ni preskupo),i videcu kada ce cale da ga odveze... Hvala obojici na pomoci... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Mart 30, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan 5000 dinara? To mi malo previse zvuci... Imas MRA vizire u Balosavi za 70tak evra za sportske motore... Koliko je velik taj vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Mart 30, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan 5000 dinara? To mi malo previse zvuci... Imas MRA vizire u Balosavi za 70tak evra za sportske motore... Koliko je velik taj vizir? Pa pokriva ruke a i poprilicno je visok...imas na onim slikama na ovoj adresi koju je suki stavio.. Onaj zuti Keeway Arn...nalazi se s leve strane...pogledaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Novembar 23, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan A gde se moze naci zastitnik za ruke koji se ugradjuje na rucke volana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 25, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Pablo je potpuno u pravu!!! Cenkaj se ti malo sa tim Ivanom, siguran sam da ti je cifru "odokativno odvalio". Znam da je nekima trazio od 2 pa do cetri hiljade (meni recimo tri za kastom vizir)!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 25, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako covek nema vakuum, onda ne moze da pravi sferne, kupolaste oblike. to znaci da samo secka klirit i savija ga. odes u munze, kupis koji ti odgovara (sranje je sto od 2mm imaju samo providni, a tonirani tek od 3mm), iseces oblik malom brusilicom, uzmes fen za skidanje farbe i laganeze, cap, cap, juris oblik... kad busis nemoj odma burgijom, ce pukne, nego prvo rupu probi lemilicom, pa onda burgiju u ruku pa lagano. montage, i teraj. u 'uradi sam' imaju neki materijal debljine oko par mm koji je uvijen u rolne (vece), ok je i jos jeftiniji od klirita, a kad se zagreje mozes od njega da pravis sta pozelis... jedino sto nema toniran. montage, i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlackKnight_NS 5 Napisano Novembar 27, 2006 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa taj sajt ne radi. Hteo sam iz louisa da uzmem vetrobran, ali ako ima ovde jos bolje... Jel postoji taj sajt www.viziri.com ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...