aleksandar:) 0 Napisano Januar 9, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor uzeti 125 cc do 900 e,da potrosnja ne bude prevelika,da nije mali posto sam ja malo vislji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6307 Napisano Januar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6168 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Ovaj podforum služi da se predstaviš i napišeš par reči o sebi. Sve ostalo se obavlja u podforumima predviđenim za probleme i pitanja koja te muče. Na Forumu postoji gomila tema slična tvojoj pa nije zgoreg da ih pročitaš, možda već tako nađeš dosta odgovora koji te zanimaju... Dobrodošao na Forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6835 Napisano Januar 9, 2014 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan 125ccm, 700e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar:) 0 Napisano Januar 9, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto sam ovde postavio temu,nov sam na forumu pa ne mogu da se snadjem ,trazio sam i ima dosta tema ali ni jedna nije onako kako bi trebalo da bude svi skrenu sa teme i pricaju o nekom drugom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar:) 0 Napisano Januar 9, 2014 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mala pomoc,kako otvorim temu na pravom mestu,ne mogu nikako da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6307 Napisano Januar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6168 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Odeš u podforum Motocikli, dobro pogledaš da nema neka slična tema da se ne otvaraju duple teme pa ako nema pokreneš novu temu. U njoj navedeš nešto više podataka a ne samo kubikažu: koja vrsta motora te zanima (sport, enduro, čoper...) koliko si visok, koja planiraš da mu bude namena ( strogo grad, do posla, do škole, vangradske ture...) Odakle si na kraju krajeva i sl. Što više podataka - više validnih informacija za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Januar 9, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Видим да си у другој теми написао да хоћеш ендуро/крос до 900е, погледај овај > Кликни Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Januar 9, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Imas u oglasima Kawu KMX 125 po ceni koju navodis. Potrazi malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...