M a R k o 399 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1463 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko slike nosaca kofera za gpz,bio bih zahvalan da mi posalje neku sliku, hocu da napravim isti.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Januar 23, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan to bih i ja voleo da vidim, kupim, napravim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 399 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1463 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neke slike ali se ne vidi bas najbolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 399 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1463 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da te pitam,koliko ti trosi gpz, od prilike?Kupio sam ga prosle nedelje,da znam sta me ocekuje... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Januar 23, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da te pitam,koliko ti trosi gpz, od prilike?Kupio sam ga prosle nedelje,da znam sta me ocekuje... ??? zavisi od stila voznje, ali tu je oko 5l na 100km. U sustini leti na svakih nekoliko dana 1000 din. ako ne idem negde dalje na moto skup... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Januar 23, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jedno vreme razmisljao da stavim nosac kofera. Cak sam i neke skice napravio, koje sada ko zna gde su. Ali posle sam poceo da se zezam sa drugim stvarima, pa je to zapostavljeno. Imas na forumu temu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=38 Pravljen je nosac za CBR900. Mozda ti to pomogne. Uzmi u obzir da CBR nije imao mesta predvidjena za nosac. GPZ to ima, pa iskoristi to. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 399 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1463 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam o tome.Imam coveka koji ce to da odradi,mozda cak i skine skicu sa gore navedene slike, ali bi bilo dobro da neko slika samo nosac kofera,ako ga ima i postavi sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 23, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, rekao sam ti danas kad si bio, mojne da brines za kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 399 Napisano Januar 27, 2008 Drug član, 1463 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ...aktuelno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja prodajem nosac kofera od suzukija....mislilm da je u sustini veoma slican... evo i slicke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 399 Napisano April 7, 2008 Drug član, 1463 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li sta novo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...