zoxbl 70 Napisano Januar 7, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je bilo na forumu komentara da nije restauracija. pa sam ja postavio ovu temu da bi znao kako da nazovem sledecu temu. O cemu se radi. Rastavio sam motor do zadnjeg sarafa ,motor izvadio ..lakiram ram ,mijenjam karike ,stelujem ventile,ravnam glave,perem sta se moze oprati ,sredjujem plastike,nove gume,niklujempojedine stvari....da nenabrajam vise...KAKO NAZVATI MOJU NOVU TEMU GDJE CU POSTAVLJATI SLIKE I PO MALO OBAJSNJAVATI STA SAM RADIO ...odnosno kakvo je bilo prije a kakvo je sada.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Januar 7, 2014 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ti je toliko bitno kako ce se "to" zvati? Svaka tebi cast sto si tog posla uopste latio. Ti ga nazovi RASTURACIJA ...kako neki moji poznanici imaju obicaj da nazovu svoj rad. Jos ako na slikama zaista ima sta da se vidi, veruj mi niko se nece buniti...cak i ako tema nebude imala naslov (figurativno receno, jel') 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Druze samo ti stavi u temu restauracija.Ionako ce neki dezurni da kaze da to nije to pa drugi da jeste.Mi sto postujemo tvoj trud da to podelis sa nama na forumu te podrzavamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 7, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos malo informacija sta si sve rastavio i kako i cime cistis. Zasto i koliko je glava kriva? Koliko si nastelovao ventila? Na osnovu trenutnih informacija jos uvijek se ne moze sa sigurnoscu reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 104 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Slike obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Januar 7, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos malo informacija sta si sve rastavio i kako i cime cistis. Zasto i koliko je glava kriva? Koliko si nastelovao ventila? Na osnovu trenutnih informacija jos uvijek se ne moze sa sigurnoscu reci. Sta sam sve rastavio?"DO POSEDNJEG SARAFICA SVE" Cime sam cistio "Nafta, WD i neka tecnost koju sam dobio na praoni ali neznam kako se zove " Motor je tek rastavljen i treba da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Januar 7, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem u ovoj "PRED TEMI" laik sam po pitanju svega.Niti se razumijem u lakiranje,smirglanje,poliranje..mehaniku,elektriku...Jednom rijecju nije moj fah.Tako da neocekujete od mene kao neki perfektna objasnjenja.Dali sam preambiciozan "VIDJECEMO" Otvara se nova tema,zauzmite mjesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 7, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok je. Stavljaj slike i opis, pa cemo vremenom krstiti temu kako se bude razvijao proces. Htjedoh jos napisati da ce nam to pomoci prebroditi zimu, ali danas kao da je mjesec maj, a ne januar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Januar 7, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Otvorio sam novu temu sa prvim slikama http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/98232-zox-ova-restauracija-d/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...