laza251 20 Napisano Januar 11, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Islo se u nabavku danas.Kupio od nekog lika(rasturio ETZ 250 u delove) zadnji tocak 18 coli,komplet lamela,cini mi se da su nove,debljina 3,2mm i bocnu nogaru,kao nova,sve za 1500 dinara.Hocu da uzmem obruc iz ovog tocka pa da prepletem na moj prednji,posto je moj izubijan na par mesta a i lepse mu napred stoji siri obruc.Aj kad vec rasturam prednji tocak,ne bi bilo lose da glavcinu predjem sa epoxi prajmerom pa crni mat sprej?Zbice su u extra stanju,samo da ih ispoliram a takodje i obruc,pa ne bi bilo zgoreg da i glavcinu sredim?Polako radim,kako kad ugrabim vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam gumu Heidenau 120/80-16 kao nova,nasao sam i neku Dunlop 2,75-28.Da li je dimenzija 2,75 mnogo uzana za njega?P.S. prtednja felna je sirine kao i zadnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam gumu Heidenau 120/80-16 kao nova,nasao sam i neku Dunlop 2,75-18.Da li je dimenzija 2,75 mnogo uzana za njega?P.S. prtednja felna je sirine kao i zadnja. Zna li neko odgovor?Ajde ljudi ako odgovara guma da kupujem,dok jos imam nesto crkavice u dzepu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...