Hugo 0 Napisano Januar 4, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Vranje Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, radio sam neko vreme i kupio bi sebi MZ 250, oznaka manje vise nebitna. Oduvek mi se mnogo svidjaju MZ motori, oni od 250 kubika, a i glava mi dosta razume o mehanici tako da mi nije previse bitno u kakvom je stanju vec da je jeftin. Imam jako ogranicen budzet, a za tih 150-200e bi voleo da nadjem nesto sa solidnom masinom dok mi izgled uopste nije bitan. Nadam se da cete mi preporuciti nesto. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10646 Napisano Januar 4, 2014 Hronični Motociklopata, 7386 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan imas podforum "MZ Svet" pogledaj tamo, popricaj s ljudima, sigurno ima nesto MZ Svet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Januar 4, 2014 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/53347-mz-etz-250-h-i-t-n-o/page__p__919188__hl__mz+__fromsearch__1#entry919188 Mislim da je od onda jos ponesto ulozio i sredio i da bi ga dao za 250 evra, mozes da proveris. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...